Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 348 000 Kč

C

Úsporná

  • financování od 3 % p.a.
big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Bartoň

27 855 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Datum vložení před 28 dny
Plocha obytná 206 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 206 m²
ID nemovitosti 8
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.

Popis nemovitosti

Bytová jednotka o dispozici 4kk (206 m2) s garáží a vlastním parkovacím stáním se nachází na adrese Bučovice - Marefy č.p. 10, okr. Vyškov. Možnost financování od 3 % p.a.

Na vstupní halu (23,4 m2) z levé strany navazuje šatna (8,7 m2) sousedící s ložnicí (21,3 m2), která je orientovaná na východ. Dětský pokoj (20,2 m2) je orientovaný na jih.

Hlavní denní místnost bytu obývací pokoj spolu s kuchyňským koutem nabízí velkorysých 43,6 m2. Za kuchyňským koutem se nachází samostatná toaleta se závěsným klozetem a prostorná koupelna (12,2 m2), která disponuje sprchovým koutem i vanou. K bytu náleží vlastní garáž / dílna (44 m2), parkovací místo a další sklepní prostory (15 m2), které je možné využít mimo jiné jako dílnu.

Byt je vytápěn pomoci plynového kondenzačního kotle zn. Baxi v kombinaci s deskovými radiátory. Samozřejmostí, jsou nová plastová okna. Svrchní povrch podlahy je vinyl v dekoru dubu. Cihlový dům má tloušťku zdiva 45 cm a byl zateplen 18 cm polystyrenem.

Centrum Bučovic je dostupné do 3 minut autem. V obci se nachází veškerá občanská vybavenost. Od destinací k nakupování, přes zábavu, sport, vzdělání až po turistiku a atrakce. Je zde mateřská i základní škola, gymnázium, obchodní akademie i ZUŠ.

Brno je osobním automobilem dostupné do 30 min. Kousek od domu se nachází rovněž železniční stanice, která rovněž poskytuje výbornou dostupnost do Brna.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right