Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

46 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lubomír Izer

198 477 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 720 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Dřevěná
ID nemovitosti 08224522-1
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 515 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 15 dny
Plocha pozemku 1 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivní investiční příležitost! Nabízíme vám k prodeji jeden z největších penzionů s restaurací v atraktivní turistické oblasti Lednice, jen pár kroků od vstupu do známého Lednicko-Valtického parku, který je zapsán na seznamu UNESCO. Tato jedinečná nemovitost o zastavěné ploše 515 m2 a pozemcích o rozloze 2 698 m2 má obrovský potenciál pro investory.
Restaurace v elegantním stylu nabízí kapacitu 56 míst uvnitř a dalších 60 na venkovní terase. To vytváří ideální prostředí pro pořádání svateb, oslav nebo firemních akcí. Ubytování zahrnuje 14 pokojů s celkovou kapacitou 48 lůžek ve 2-, 3- a 4-lůžkových pokojích, které jsou vybaveny stylovým zařízením včetně vlastního sociálního zařízení, TV a Wi-Fi. Některé pokoje nabízí nádherné výhledy na zámecký park a zámek samotný. Hosté penzionu ocení venkovní bazén s pergolou, který lze přestavět na bar. Dále rozsáhlé parkoviště pro cca 20 vozidel s automatickou bránou. K dispozici je také nově vybudovaná kolárna, která odpovídá velkému zájmu o cykloturistiku v oblasti. Na pozemku je rovněž domek pro ubytování personálu, což zajišťuje pohodlí a hladký provoz penzionu. S letní návštěvností regionu kolem 400 tisíc turistů je tato nemovitost plně připravena na nadcházející sezónu bez nutnosti velkých investic. Pro vážné zájemce je k dispozici kompletní dokumentace v digitální podobě.
Neváhejte a domluvte si osobní prohlídku této mimořádné nemovitosti. Rádi vám zodpovíme všechny otázky a ukážeme vám její plný potenciál!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lubomír Izer
Lubomír Izer
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lubomír Izer
Lubomír Izer
Telefon zobrazit telefon