Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

20 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Iveta Karasová

89 018 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 869 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 869 m²
ID nemovitosti 648412
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 869 m²

Popis nemovitosti

Dumrealit.cz Vám exkluzivně zprostředkuje prodej zavedené restaurace, vinárny, penzionu a wellnes v krásné rekreační oblasti Lučina. Objekt se nachází přímo u vodní nádrže. Nabízí tak nádherný výhled nejen na vodní plochu, ale i přírodu kolem.

Předmětem prodeje jsou pozemky o celkové ploše 2880 m2, a nemovitost o zastavěné ploše 869 m2. Součástí těchto pozemků je i zabezpečené parkoviště.

V suterénu budovy bylo zřízeno wellness s vířívkou, saunou a bazénem. V jeho další části je velmi prostorná vinárna, která má svůj vlastní bar i kuchyni. Ideální pro pořádání svateb či oslav. Je zde i nekolik technických, skladovacích místností a zázemí pro zaměstnance.

V horním patře je zřízená restaurace, kuchyně a venkovní terasa s výhledem do přírody. Nachazí se zde i 8 ubytovacích pokojů. Každý z nich má svou vlastní koupelnu a toaletu. Všechny pokoje mají přístup na oddělenou část terasy, která poskytuje hostům maximální soukromí. Využít mohou i společnou kuchyňku. Také v tomto patře nalezneme skladovací i technické místnosti.

Tato nemovitost je ideální investiční příležitostí. Svým umístěním přímo vybízí k návštevě. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 647798. Bližší informace Vám sdělí Iveta Karasová, 731 478 244, karasova@dumrealit.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iveta Karasová
Iveta Karasová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iveta Karasová
Iveta Karasová
Telefon zobrazit telefon