Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

  • Vážnému zájemci cena v RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Jordán

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 14 dny
Plocha pozemku 164 m²
Plocha nebytová 300 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví státní, obecní, jiné
Plocha obytná 300 m²
Plocha zastavěná 140 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 910947
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 300 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji novostavbu apartmánového vinného sklepa, který poskytuje komfortní ubytování. Penzion leží v klidné vinařské uličce přímo na jedné z mnoha cyklostezek, doslova pár metrů od náměstí Sv. Martina a obklopen vinnými sklepy nabízí ideální ubytování pro milovníky vína i pohodové venkovské atmosféry.

___ Penzion byl zkolaudován již v roce 2013, ale vzhledem k tomu, že byl z důvodu dalších podnikatelských aktivit majitelů poměrně málo využíván, je ve vynikajícím stavu a ve všech ohledech vypadá jako novostavba. Veledůležitým bonusem je ta skutečnost, že koncepce penzionu umožňuje v domě bydlet a současně i podnikat.

___ Trojpodlažní cihlová budova se sedlovou střechou byla vystavěna nad původním vinným sklepem. Na podlahách je buď velkoformátová dlažba, nebo dřevěné parkety. Všechny obytné místnosti mají samostatné sociální zařízení, klimatizaci a LCD TV s možností připojení externích médií, Wi-fi a síťovým připojením k internetu. Funguje zde generální systém zamykání, kdy jedním klíčem odemknete prakticky všecko… V domě je zavedena elektřina, obecní vodovod i kanalizace. V budově je ústřední topení, které zabezpečuje bezúdržbová kotelna na peletky. Na střeše je fotovoltaika zajišťující mj. i ohřev teplé vody. Krátkodobé parkování možné přímo před domem a další parkovací místa v chráněném prostoru 50 m od penzionu.

Klubovna 44,3 m2
Středobod penzionu tvoří útulná prostorná společenská místnost s posezením, kuchyňskou linkou, barem a toaletou.

Čtyři apartmány 92,7 m2.
V podkroví se nacházejí 4 útulné apartmány (1x4, 3x2 + 3 přistýlky). Každý pokoj má postele se zdravotními matracemi, klimatizaci, vlastní koupelnou a WC, LCD TV i Wi-fi připojení.

Pěkný byt 35,5 m2
Hned vedle klubovny je prostorný a kvalitně vybavený apartmán (plnohodnotný byt 2+1) s kompletně vybavenou kuchyňkou, pohodlným posezením a menší ložnicí.

Terasa a dvorek 42,6 m2
Z tohoto apartmánu se dá velkými francouzskými okny vyjít na krytou terasu s posezením. Na malém dvorku se dá grilovat, umístit bazének atd., zkrátka podle nátury a potřeb majitele.

Kvelbený sklep 114,1 m2.
Gró podzemí tvoří prostorný kvelbený vinný sklep s degustační částí s posezením a podlahovým topením, na kterou navazují velmi pěkné prostory s archivními boxy.
Ve sklepní části je také bezúdržbová peletková kotelna.

___ Velké Bílovice jsou se svými 600 vinnými sklepy největší vinařskou obcí v ČR. Obec má perfektní napojení na dálnici D2, plnou občanskou vybavenost, obchody, restaurace, kavárny, poštu, lékárnu, čerpací stanici, dobíjecí stanici pro elektromobily, fotbalové hřiště a luxusní multifunkční sportovní areál.

Pokud se vám tady líbí, ozvěte se nám. Nejprve Vám pošleme nabitý e-mail s kompletními informacemi a potom vás vezmeme na osobní prohlídku. Při té teprve odhalíte, kolik možností penzion nabízí a na jak krásném místě můžete podnikat i žít.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Jordán
Jan Jordán
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Jordán
Jan Jordán
Telefon zobrazit telefon