Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

D

Méně úsporná

  • Info o ceně u RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Dominik Ženatý, MBA

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Skeletová
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost D - Méně úsporná
ID nemovitosti 1539
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Datum vložení před 6 dny
Plocha užitná 2 500 m²

Popis nemovitosti

Skvělé místo pro vaše podnikání. Je ideální pro sídlo kterékoliv společnosti, která hledá perfektně vybavené zázemí s vlastním parkováním a výhodnou polohou. Nebo pro lékařskou kliniku, výzkumný ústav, školicí zařízení či výrobní a skladovací účely. Pojďte se s námi podívat blíže…

Představujeme vám pětipodlažní komerční budovu, která v letech 2015–2017 prošla komplexní rekonstrukcí. Každé podlaží má velikost 475 m², přízemí pak 600 m². Celkově tak budova nabízí 2 500 m² podlahové plochy.

V budově najdete 29 moderních kanceláří různých velikostí se zázemím. K dispozici je dále konferenční sál s kapacitou 100 osob, k němuž náleží vyhlídková terasa. V přízemí naleznete vestibul s prostorným showroomem. Suterén je určen pro technické, skladovací či relaxační účely. Součástí budovy jsou také 2 apartmány, z nichž jeden je plně vybavený. Pro další apartmán je provedena příprava. Přímo v objektu pak leží vlastní parkoviště pro zhruba 30 automobilů, další vozy zaparkujete na veřejném parkovišti v blízkosti. Součástí prodeje jsou i okolní pozemky.

Budova je kompletně zabezpečena systémem Jablotron (EZS, EPS, kamery ve vybraných místnostech). Celý objekt je vybaven strukturovanou kabeláží s rozvaděčem pro každé patro. Internetové připojení je řešeno optickou sítí ADAnet s rychlostí 10 GBit/s. Na střeše je připraven přívod pro fotovoltaické panely.

Výhodou je také strategická poloha budovy. Nachází se na ulici Mírová v obci Adamov v okrese Blansko, jen 20 km od Brna a navíc v centru čtyřúhelníku Praha–Vídeň–Bratislava–Ostrava. Je výborně dostupná nejen automobilem, ale také železniční a autobusovou dopravou.

Objekt získal ocenění Ministerstva průmyslu a obchodu za druhou nejlepší rekonstrukci podnikatelských budov a byl vybrán ze 180 projektů. Budova je ideální také k pronájmu jako celek s možností podnájmu jednotlivých jednotek či podlaží.

Máte-li zájem o další informace a prohlídku, zavolejte našemu makléři. Rád se vám bude věnovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Dominik Ženatý, MBA
Mgr. Dominik Ženatý, MBA
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Dominik Ženatý, MBA
Mgr. Dominik Ženatý, MBA
zobrazit telefon