Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Věra Petrů

40 289 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 24K081PO
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 11 hodinami
Plocha užitná 446 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 188 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivní prodej víceúčelového stylového objektu přímo v srdci Bzence, aktuálně provozovaný jako zavedený bar s 20 letou tradicí a kapacitou cca 80 míst s možností okamžitého pokračování v podnikání. Součástí baru je i kuchyňka a sociální zařízení, takže provoz můžete převzít bez jakéhokoli zdržení.
Tato nemovitost představuje skvělou investici v atraktivní lokalitě s možnostmi pro různé podnikatelské záměry i rezidenční rozvoj.
Nemovitost nabízí široké spektrum využití. V letních měsících je možnost rozšíření o venkovní posezení, což výrazně zvyšuje kapacitu a vytváří ideální prostor pro letní večery. V 1 NP naleznete velký sál vhodný pro pořádání společenských akcí, oslav nebo konferencí, a také další prostory, které slouží jako sklady.
Ve 2. NP je rozsáhlý půdní prostor, který nabízí možnost přestavby na stylové loftové bydlení s originálními odhalenými stropními trámy. Tento objekt skýtá jedinečnou šanci vytvořit moderní bydlení přímo nad prosperujícím podnikem.
Pro více informací a sjednání prohlídky mne neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 605 248 207 nebo na emailu petru@realitygaia.cz. Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a naše společnost je zprostředkovává, co by data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost. RK uvádí, že průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G..

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Věra Petrů
Věra Petrů
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Věra Petrů
Věra Petrů
Telefon zobrazit telefon