Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. David Foretek

14 801 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 846
Plocha obytná 121 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 121 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nemovitost se nachází na rohu ulic Fanderlíkova a Krapkova. Jedná se o zavedenou fungující hospodu. Stávající provozovatel hospody je v nájmu a je zde možnost při koupi v pokračování nájemního vztahu.

Exkluzivně nabízíme prodej nebytového prostoru v přízemí cihlového bytového domu. Jedná se o prostor využívaný jako hospoda. Prostor se skládá z hlavní místnosti s barem a salonku, WC ženy/muži + personál, menší kuchyně, kanceláře a malého skladu. K prostoru náleží vlastní prostorný sklep a vlastní pozemek vedle domu, využívaný jako zahrádka.

Celková výměra nebytového prostoru činí 121 m2 + sklep + zahrádka 64 m2, která náleží výlučně k danému prostoru a je na ni vstup z hospody. Nebytový prostor má vstup jak z ulice, tak z chodby bytového domu. Rozměr pozemku zahrádky náležejícího k prostoru je cca 12 x 5,5 m. Vytápění je ústřední s plynovým kotlem, podlaha v hospodské části, herně a kanceláři je PVC, za barem, v kuchyňce a na WC je keramická dlažba. Okna jsou plastová, vstupní dveře z ulice i na zahrádku jsou hliníkové.

Nebytový prostor je možné přestavět i na bytové jednotky. Zahrádku je pak možné při využití prostoru na byty využít pro parkování. Případně je možné využití i jako kanceláře, sídlo firmy, prodejna, apod.

V roce 2019 v bytovém domě proběhla rekonstrukce odpadů, rozvodů vody, rozvody elektřiny. Za domem je uzavřený společný dvůr. Nyní se plánuje zateplení bytového domu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. David Foretek
Ing. David Foretek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. David Foretek
Ing. David Foretek
Telefon zobrazit telefon