Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 699 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • V ceně jsou kompletní realitní a právní služby, včetně odměny RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miroslav Rebenda

7 205 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 061N057082
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 83 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 273 m²
Plocha zastavěná 188 m²
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 83 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Bude Vaším skvělým útočištěm!

___Vinný sklep v Dolních Dunajovicích, který svými rozměry rozhodně nepatří mezi nějaké “ořezávátka”, se může stát možná i Vaším novým domovem. Je totiž vícero možností, jak tuto nabízenou nemovitost uchopit.

___Pokud jste vinař, určitě pro Vás může být velkorysá lisovna o výměře cca 28 m2 (6x4,5 m) a na to navazující sklep o výměře 55m2 (11x5m) zajímavým prostorem pro rozvoj Vašeho podnikání. Výška klenby v nejvyšším bodě dosahuje 2,5 m, takže i při manipulaci s nádobami budete mít přijatelný prostor. Pokud jste milovník všeho, co Pálavský region nabízí (vinařskou turistiku, historii, přírodu, rybaření a mnoho jiných aktivit) a zvažujete pořízení nějaké nemovitosti v této lokalitě, má i pro Vás toto místo velmi zajímavý potenciál pro vybudování takového zázemí. No a v neposlední řadě, jelikož zde v minulosti nad sklepem stál dům (a v katastru je jedna z parcel o výměře 188 m2 vedena jako zastavěná plocha) je možné o něm přemýšlet jako o stavebním pozemku a postavení domku k trvalému bydlení.

___Vinný sklep je samozřejmě z principu spojován především s prací a starostí o víno, na druhou stranu mně asi většina (nejen) vinařů dá za pravdu, že je to místo, kde čas běží nějak pomaleji a kde se diskutuje mnoho “životně důležitých” otázek, které, ač povětšinou zůstávají nevyřešeny, nemají pro další žití zásadní vliv.

___Ale zpátky k technickým informacím. Sklep je z cihelného zdiva a je napojen na vodovodní řad, kanalizaci i elektřinu. Parkování je možné před sklepem, případně na vlastním pozemku vedle sklepa. Nemovitost je ihned k dispozici.

___Obec Dolní Dunajovice patří k nejstarším sídlům na Moravě. První písemné zmínky o obci pochází z r. 1183. Název obce se v historii několikrát změnil:
1245 De Donawitz, 1276 Dunayowice, poč. 14.stol. Dunayowicz, 1330 Thanowicz, 1414 Danawicz, 1538 Dunajovice, 1850 Dolní Dunajovice (Unter Tanowitz).
Současné Dolní Dunajovice jsou jednou z nejznámějších vinařských obcí na Mikulovsku. V osmitisícovém Mikulově jste autem za pět minut, v Brně, Břeclavi, či ve Znojmě za půl hodiny. Bydlení v této vesnici nabízí kompletní vesnickou infrastrukturu střediskové obce: pošta, mateřská a základní škola, obchody, restaurace, penziony atd.

___Kontaktujte mě, podám Vám více informací, zajistím prohlídku a pomůžu Vám i s financováním.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miroslav Rebenda
Miroslav Rebenda
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miroslav Rebenda
Miroslav Rebenda
Telefon zobrazit telefon