Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

864 150 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Vencová

3 665 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 6620
Plocha celková 5 761 m²
Plocha užitná 5 761 m²
Datum vložení před 26 dny
Plocha pozemku 5 761 m²
Plocha zastavěná 5 761 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 5 761 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení vlastníka nabízíme k prodeji pozemek u obce Předín, který leží ve stavebním území. Parcela je k prodeji do výlučného vlastnictví.

Zapsána je na listu vlastnictví 805 pod číslem 2098/11. Její celková výměra je 5 761 m2. Nachází se jihovýchodně od zastavěného území obce. Dle územního plánu její západní část leží ve stavební ploše výroby a skladování pro drobnou a řemeslnou výrobu. Z celkové plochy se jedná přibližně o 1 100 m2. Dále parcelou prochází koridor dopravní infrastruktury pro plánovanou přeložku
silnice I/23.

Plochy výroby a skladování pro drobnou a řemeslnou výrobu jsou určené pro drobnou výrobu, malovýrobu a přidruženou výrobu, pro výrobní služby a řemeslnou výrobu. Přípustná je i výstavba zařízení drobné výroby, sloužící k umisťování provozoven obvykle s výrobní náplní na bázi kusové či malosériové výroby, blíží se spíše výrobě řemeslnické.

Chcete-li získat více informací, obraťte se na našeho zkušeného makléře. Kontaktní údaje naleznete níže v inzerci. Rádi s vámi nabídku projdeme a zodpovíme dotazy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Vencová
Veronika Vencová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Vencová
Veronika Vencová
Telefon zobrazit telefon