Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

242 732 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Šandová

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 4272
Plocha celková 8 669 m²
Plocha užitná 8 669 m²
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 8 669 m²
Plocha zastavěná 8 669 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 8 669 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji pozemky v katastrálním území Hostákov při obci Vladislav v okrese Třebíč.

Předmětem prodeje je vlastnictví na pozemcích parcelního čísla 963 a 964 zapsaných na listu vlastnictví 620. Dále na pozemcích parc. č. 966/1, 967 a 968 zapsaných na LV 204 v KÚ Hostákov.

Celková výměra prodávané půdy je 8 669 m2. Z toho lesní pozemek je 4 021 m2, trvalý travní porost 4 165 m2 a ostatní plocha 483 m2.

Pozemky se nachází severovýchodně od Třebíče. Obec Vladislav je vzdálena pouze 6 km po silnici I. třídy 23 směřující na Brno. Třebíčsko se nachází v moravské části Českomoravské vrchoviny a je součástí kraje Vysočina. Pro oblast v moravské části Českomoravské vrchoviny jsou charakteristické menší vesničky, rozmístěné v pestré a členité krajině mezi rybníky, potoky, louky, lesy a remízky.

Zemědělská půda je dlouhodobě vnímána jako bezpečná investice udržující trvalou hodnotu. Stabilní růst ceny půdy představuje ochranu investic před rostoucí inflací. Za rok 2022 vzrostla cena půdy o 13,5 % oproti roku 2021. Vzhledem ke snadnosti a nízké rizikovosti je investice vhodná i pro méně zkušené investory, kteří usilují o správně diverzifikované portfolio.

Pozemky jsou prodávány v zastoupení přímého majitele, neplatíte tak žádnou provizi navíc. Cena půdy v čase roste, s nákupem proto dlouho neváhejte.

V případě dotazů k pozemkům nebo zájmu o koupi kontaktujte přímo makléře, jehož kontaktní údaje jsou uvedeny níže. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a vyberte si svůj pozemek dle svých představ.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
zobrazit telefon