Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

702 696 Kč

  • 38 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lucie Čermáková

2 980 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 6007-2
Plocha pozemku 18 492 m²
Datum vložení před 11 hodinami
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

K prodeji nabízíme pozemek ve výlučném vlastnictví, bez spoluvlastníků, což je ideální příležitost pro rozšíření vaší zemědělské produkce.

Pozemek se nachází severně od Želetavy a spadá do katastrálního území Bítovánky. Celková výměra činí 18 492 m a je vedený na listu vlastnictví č. 948 pod parcelním číslem 605/1. Jedná se o trvalý travní porost.

Bítovánky jsou vesnicí, která je místní částí městyse Želetava, ležícího v moravské části Českomoravské vrchoviny, v okrese Třebíč. Nedaleko se nachází město Moravské Budějovice, vzdálené asi 15 km jihovýchodně od Želetavy, a směrem na východ, ve vzdálenosti 20 km, leží okresní město Třebíč. Želetava je známá především výrobou sýrů a okolní půdy jsou tradičně využívány pro pěstování obilnin, okopanin a pícnin.

Pozemek je nabízen k prodeji v zastoupení přímého majitele, takže neplatíte žádnou provizi navíc. Hodnota půdy dlouhodobě roste, proto s nákupem neotálejte.

V případě zájmu či dotazů kontaktujte makléře, jehož kontaktní údaje jsou uvedeny níže. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a vyberte si svůj pozemek dle svých představ.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon