Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

248 647 Kč

  • 200 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lucie Čermáková

Základní informace

ID nemovitosti 6613
Plocha celková 1 243 m²
Plocha užitná 1 243 m²
Datum vložení před 24 dny
Plocha pozemku 1 243 m²
Plocha zastavěná 1 243 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 1 243 m²

Popis nemovitosti

V katastrálním území města Bystřice pod Lopeníkem nabízím k prodeji půdu, která leží ve stavebním území.

Předně se jedná o sousedící parcely 2426/1 a 2429/1 zapsané na listu vlastnictví 977. Tyto parcely přiléhají k dosud zastavěnému území obce. Z jižní strany leží v ploše, kterou město v územním plánu vymezilo jako plochu výrobní smíšenou k rozšíření stávajícího výrobního areálu. Na parcelách je k prodeji vždy vlastnictví 1/3, celkem 1 240. Z toho asi polovina leží ve stavebním území. V současné době jsou parcely užívány jako orná půda.

Dále je součástí prodeje vlastnictví na parcelách 1540/18 a 1540/48 zapsaných na LV 1203. Obě tyto parcely jsou již v zastavěné ploše rodinné rekreace. Vlastník zde prodává podíl 1/237, což odpovídá asi 4 m2.

Obec Bystřice pod Lopeníkem se nachází v okrese Uherské Hradiště ve Zlínském kraji. Žije zde 856 obyvatel. Leží jihovýchodně od Uherského Brodu, je rozložena v úvalu řeky Bystřičky. Velká část obce patří do CHKO Bílé Karpaty.

V případě zájmu nebo dotazů mě neváhejte kontaktovat na níže uvedeném čísle nebo e-mailu. Přidejte se k MojePole Plus a získejte výhodné nabídky přímo do své e-mailové schránky. Nezávaznou poptávku můžete vyplnit prostřednictvím našich stránek.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon