Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

203 053 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lucie Čermáková

Základní informace

ID nemovitosti 5855-1
Plocha celková 3 215 m²
Plocha užitná 3 215 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 3 215 m²
Plocha zastavěná 3 215 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 3 215 m²

Popis nemovitosti

V přímém zastoupení vlastníka nabízím ke koupi zemědělský pozemek v katastrálním území Starovičky v okrese Břeclav ve Středočeském kraji. K prodeji je do výlučného vlastnictví bez spoluvlastníků, tedy 100% celek. Zajímavý je tak tedy jak pro investory, tak pro zemědělce.

Pozemek má výměru 3 215 m2 a jedná se o vinici. Parcela je zapsána na LV 1060 pod číslem 3915 v KÚ Starovičky. Leží v zemědělském viničním celku a je přístupná po veřejné cestě. V současné době zde hospodaří KLAS družstvo Starovičky. Pacht je uzavřen na dobu určitou do 1.1.2025 a lze jej předčasně ukončit dohodou.

Obec Starovičky se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji asi 5 km jihovýchodně od Hustopečí. Leží v mělkém údolí na silnici II/425 z Brna do Břeclavi. Větší část katastru obce tvoří Hustopečská pahorkatina, jež v jižní části přechází do nížin Dolnomoravského úvalu. Obec je součástí Velkopavlovické vinařské oblasti. To je vinařskou podoblastí s nejteplejším a nejslunnějším klimatem na Moravě. Díky ideální poloze a příznivým podmínkám se zde vinná réva pěstovala už v dobách Velkomoravské říše.

Půda je komodita, která se nevyrábí a ubývá a proto její cena dlouhodobě roste. Stabilní růst ceny umožňuje zhodnotit vložené finanční prostředky a zároveň zabránit jejich znehodnocení. Investice je svou snadností a nízkou rizikovostí lákavá i pro méně zkušené investory.

Cena je uvedena včetně provize. Zahrnuje také zpracování administrativy a návrh kupní smlouvy.

V případě dotazů nebo zájmu o koupi mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon