Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

8 327 000 Kč

  • 5 500 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Salák

36 538 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 13 dny
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 222536

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej stavebního pozemku v atraktivní obci Syrovice, konkrétně v lokalitě Klínek. Tento rovinatý pozemek obdélníkového tvaru má celkovou výměru 1514 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro výstavbu rodinného domu nebo jiné rezidenční nemovitosti. Uliční šíře pozemku je 16 metrů, což umožňuje pohodlný přístup a flexibilitu při plánování stavby.

Velkou výhodou tohoto pozemku je dostupnost veškerých inženýrských sítí, které jsou umístěny přímo na jeho hranici. To zahrnuje elektřinu, kanalizaci a vodovodní přípojku, což výrazně usnadní a zrychlí realizaci stavebního projektu.

Obec Syrovice nabízí příjemné a klidné prostředí s dobrým zázemím pro rodiny. V obci se nachází mateřská škola a základní škola do 5. třídy, což je ideální pro rodiny s malými dětmi. Dále zde naleznete poštu, obchod se smíšeným zbožím, který pokryje každodenní potřeby, a také restauraci, kde si můžete vychutnat místní kuchyni.

Syrovice mají také výborné dopravní spojení s Brnem. Autobusová doprava zajišťuje pohodlné spojení přibližně za 30 minut, což je ideální pro dojíždění za prací či studiem. Autem se do centra Brna dostanete za 15-20 minut, což je velmi pohodlné pro všechny, kdo preferují cestování vlastním vozem.

Tento pozemek v Syrovicích je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti města, s dobrou občanskou vybaveností a vynikajícím dopravním spojením. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání prohlídky pozemku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Salák
Tomáš Salák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Salák
Tomáš Salák
zobrazit telefon