Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

846 227 Kč

  • 37 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

3 713 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 4689-1
Plocha celková 22 871 m²
Plocha zastavěná 22 871 m²
Datum vložení před 23 dny
Plocha obytná 22 871 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 22 871 m²

Popis nemovitosti

V těsné blízkosti Uherského Brodu nabízím poloviční podíl na úrodných zemědělských pozemcích. Pozemky leží v katastrálním území Uherský Brod v okrese Uherské Hradiště ve Zlínském kraji.

K prodeji je vlastnictví na pozemcích parc. č. 6156/402, 8614, 8718 a 8837 zapsané na LV 4538 v KÚ Uherský Brod. Parcely mají dohromady
45 742 m2.

Celková výměra prodeje na uvedených parcelách je 22 871 m2 a vše je vedeno jako orná půda. Pozemky se vyznačují vysokou bonitou půdy v hodnotě 15,34 Kč. Jedná se totiž o jednu z nejúrodnějších oblastí v naší republice bohatou na černozem. Současně je Zlínský kraj význačný vysokým úhrnem slunečního záření.

Na pozemcích hospodaří ZEMASPOL Uherský Brod a.s., která má uzavřenou pachtovní smlouvu na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok.

Uherský Brod leží asi 25 km jižně od krajského města Zlín a 23 km na severozápad od hraničního přechodu se Slovenskou republikou Starý Hrozenkov. Město se nachází na jihovýchodě Moravy ve Vizovické vrchovině. V okolí města leží dvě oblasti se zachovalou přírodou chráněná krajinná oblast Bílé Karpaty a přírodní park Prakšická vrchovina.

Půda je prověřená a bezpečná investice. Růst její ceny se stabilně drží nad inflací a představuje tak ochranu investic i v dobách, kdy si nejsme jisti budoucím vývojem. Tržní cena půdy každým rokem roste a proto patří do každého správně diverzifikovaného portfolia. Jen za rok 2021 vzrostla průměrná tržní cena zemědělské půdy o 16,1% oproti cenám z roku 2020.

Pozemky jsou prodávány v zastoupení přímého majitele, neplatíte tak žádnou provizi navíc.

Pokud Vás, tato nabídka zaujala a máte zájem o bližší informace, kontaktujte mě na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailové adrese.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Barbora Škrinárová
Barbora Škrinárová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Barbora Škrinárová
Barbora Škrinárová
zobrazit telefon