Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 740 000 Kč

  • 6 899 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavla Viková

24 343 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 12995
Plocha pozemku 832 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 832 m²
Plocha celková 832 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásný rovinatý pozemek p.č. 103/27, ideální pro výstavbu rodinného domu, který se nachází v intravilánu obce Čakovičky. Příjezd na pozemek je zajištěn z ulice Krátká.

STAVBA
Obecní regulativ umožňuje široké možnosti výstavby rodinného domu. Je povolen solitérní dům s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím, který může být i podsklepený. Maximální výška hřebene stavby je stanovena na 8 metrů od nivelety komunikace. Střecha může být sedlová, valbová nebo polovalbová se sklonem mezi 28 a 40 stupni. Zastavěnost pozemku nesmí přesáhnout 40 % jeho celkové plochy.

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ
Na hranici pozemku je přivedena přípojka plynu. Rozvody elektřiny, vodovod a kanalizace se nacházejí v ulici Krátká. Elektrické vedení spravuje společnost ČEZ Distribuce, plyn společnost RWE. Vodovod a kanalizace jsou ve vlastnictví obce a jejich kapacita pro připojení je dostatečná.

DOPRAVA
Dopravní dostupnost je vynikající díky pravidelným příměstským autobusovým linkám, které spojují obec s okolními městy. Autem se po silnici I/9 rychle a pohodlně dostanete na následující místa:
- Staroměstské náměstí, Praha – 30 minut
- Stanice metra Letňany (trasa C) – 20 minut
- Stanice metra Černý Most (trasa B) – 25 minut
- Mělník, Náměstí Míru (parkoviště) – 20 minut
- Neratovice, Náměstí republiky – 7 minut
- Líbeznice, Mírové náměstí – 8 minut

NÁKUPY
V blízkosti se nachází nákupní centra jako OC Letňany, OC Černý Most, Hornbach Černý Most, Ikea Černý Most, Albert Neratovice a City Market Mělník, která jsou snadno dostupná.

ZDRAVOTNÍ PÉČE
Soukromá poliklinika s nadstandardní péčí se nachází v Neratovicích. Státní nemocnice s poliklinikou a pohotovostí jsou dostupné v Mělníku a v Praze na Bulovce, kam se dostanete za pouhých 20 minut.

VZDĚLÁNÍ
Pro rodiny s dětmi je v obci mateřská škola. Základní školy se nacházejí v Líbeznicích, Neratovicích a Mělníku. Gymnázia jsou k dispozici v Neratovicích a Mělníku.

ZÁBAVA
V obci naleznete veškeré potřebné služby, jako je Hospůdka Na Pekárně, malé potraviny, truhlářství, sousedskou vinotéku, včelařství, statek s ustájením koní, instalatérské a topenářské služby, daňového poradce a kosmetiku. Golfové hřiště Zlonín s devíti jamkami je vzdálené pouhé 3 km. Pro pěší túry je ideální blízké Kokořínsko, přičemž cesta do obce Vysoká zabere jen 30 minut. Milovníci koupání ocení koupací lom s pláží v nedalekých Kojeticích. Můžete se také zapojit do místního společenství a stát se součástí sboru dobrovolných hasičů, sportovního klubu nebo rybářského sdružení.

Pozemek je volně přístupný. Podrobnosti naleznete na stránkách pavlavikova.cz/cakovicky/.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavla Viková
Pavla Viková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavla Viková
Pavla Viková
Telefon zobrazit telefon