Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 117 600 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Herman Veličková

47 149 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 4 dny
Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 1 069 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti N2266
Plocha pozemku 1 069 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám představit prodej lukrativního stavebního pozemku o celkové výměře 1.069 m2 ve velmi žádané lokalitě v Hradci Králové, ulice Zámeček (Nový Hradec Králové), který Vás jistě uchvátí svým umístěním, výhledem na Roudničku, rozsáhlé golfové hřiště a vzrostlou zeleň.

V nabídce máme celkem 3 pozemky na prodej v tomto místě, další jsou o výměrách 1.069 m2 a 2.195 m2 a jedná se díky poloze na jižním svahu a výhledu do malebné krajiny patrně o nejkrásnější pozemky v Hradci Králové. Pro případného investora je možné koupit pozemky jako celek pro vybudování menšího projektu luxusních bytů či vilek. Celková výměra všech parcel činí 4.333 m2.

Infrastruktura: V roce 2024 byl upraven terén pozemků a zažádáno o přípojky elektřiny pro každou parcelu, dle posledního vyjádření ČEZu, by připojení mělo být dokončeno do 07/2025. K hraně pozemků je přivedena voda, kanalizace vede v komunikaci cca 100 m od pozemků a je možné se na ni napojit.

Územní plán: Na pozemcích je možné postavit přízemní či dvoupodlažní rodinný dům / vilu (dle stavebního zákona může rodinný dům obsahovat až 3 bytové jednotky), dále regulativy umožňují plochou, pultovou či sedlovou střechu. Regulativy a další podklady k možné výstavbě Vám rádi na vyžádání předložíme.

V místě se nachází několik krásných vzrostlých stromů (lípy, ořechy). Pozemky jsou oploceny. Terén je ze 70% rovný, okrajové plochy jsou vysvahované - lze využít pro kaskádovité rozmístění teras nebo zeleně.

Pokud hledáte naprosto jedinečný pozemek, na kterém je možné vybudovat něco speciálního a ojedinělého a nabídne Vám dostatek soukromí a relax, pak tento pozemek Vám nabízí volnost přizpůsobit své bydlení přesně Vašim představám.

Nový Hradec Králové je nejvyhledávanější částí Hradce Králové, která díky malebnému a klidnému prostředí, množstvím okolních rybníků a bohatým lesům, kterými je obklopena, je právem skvělým místem pro život.

Okolí: 100 m od pozemku naleznete zastávku MHD, ke golf resortu s výbornou restaurací dojdete pešky za 5 min, Hvězdárna a planetárium 150 m, vyhlídkové místo Rozárka 150 m, 50 m od pozemků se nachází nádherná dřevěná zvonice (Zámeček). Lokalita je naprosto excelentní pro cykloturistiku a volné chvíle v přírodě. Zároveň v okolí naleznete i kompletní dostupnost všech služeb - Fakultní nemocnice Hradec Králové (1 km), nákupní možnosti, školy, školky, obchodní centra a další.

Využijte této skvělé příležitosti a začněte plánovat svou budoucnost ještě dnes! Kontaktujte nás a domluvte si termín prohlídky. Užijte si pohodu a jedinečnou atmosféru tohoto místa. Věříme, že Vás místo nadchne, tak jako nás.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Herman Veličková
Petra Herman Veličková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Herman Veličková
Petra Herman Veličková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti