Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 990 000 Kč

  • 4 107 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Miloš Brůcha

12 680 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 9 dny
Elektřina 400 V
Inženýrské sítě Plyn
Plocha pozemku 728 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti D3420B001

Popis nemovitosti

Máte sen o vlastním domě, obklopeném nádhernou přírodou, kde budete moci relaxovat a užívat si klidu a pohody? V Javůrku máte jedinečnou příležitost tento sen proměnit ve skutečnost.
Ideální rozloha - s plochou 728 m2 máte dostatek prostoru pro svůj vysněný dům, zahradu i relaxační zónu. Vytvořte si místo, kde budete rádi trávit čas a kam se budete vždy těšit. Šířka pozemku je cca 15m, délka cca 45m
Výborná dostupnost inženýrských sítí - sítě jsou do 50 metrů od pozemku, což znamená snadný a rychlý přístup k veškerým nezbytnostem moderního bydlení. Navíc máte možnost vybudovat vlastní studnu a být tak nezávislí na veřejných zdrojích vody.
Klid a ticho - parcela se nachází v malebné obci Javůrek, kde si užijete ticho a klid. Ideální pro rodiny s dětmi, seniory nebo kohokoli, kdo hledá únik od ruchu města.

Pozemek nabízí nádherný výhled do okolní přírody. Představte si probouzení se zpěvem ptáků a večerní procházky po okolních lesích. Příroda je zde na dosah ruky.
Skvělá dopravní dostupnost - poloha poblíž dálnice D1 zajišťuje snadný a rychlý přístup do Brna či jiných měst. Perfektní pro ty, kdo chtějí žít v klidu, ale zároveň mít město na dosah.

Tento stavební pozemek v Javůrku je jedinečnou příležitostí, jak si splnit sen o ideálním bydlení. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku. S financováním Vám rádi pomůžeme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Miloš Brůcha
Bc. Miloš Brůcha
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Miloš Brůcha
Bc. Miloš Brůcha
zobrazit telefon