Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Křetinský

Základní informace

ID nemovitosti 380384
Plocha pozemku 439 m²
Datum vložení před 18 dny
Plocha užitná 439 m²
Plocha celková 439 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme pozemek v malebné obci Ježkovice okres Vyškov. Výměra tohoto pozemku, který je určen k celoročnímu bydlení je 439m2 a jeho šířka je 10m .
Plocha celého pozemku je spíše rovinatá a příjezdové cesty vedou až k hranici pozemku z obou stran po obecní komunikaci.
Pozemek lze zakoupit jak k bydlení, celoroční rekreaci, tak k investici. K pozemku je možnost zakoupit i nízkonákladové bydlení. Na tento pozemek je již připravený mobilní dům Michael. Jeho dispoziční řešení je 3+kk, základní parametry 13,5mx4,22m,57m2. Energetická třída B. Rozmístění pokojů tohoto domu je společenská místnost s kuchyňským koutem a francouzským oknem. Koupelna a dva pokoje jsou samostatně. Tento dům lze interiérově navrhnout podle přání a potřeb klienta, včetně volitelných variant vytápění pro nízkonákladové bydlení. Tyto celoročně obyvatelné domy poskytují jak bezpečný domov tak nízké měsíční náklady. Mobilní domy se vyrábí v různých variantách, které se navrhují podle přání a potřeb klienta. Chcete-li bydlet na místě obklopeném lesy a přitom mít velkoměsto s veškerou občanskou vybaveností včetně sportů a kultury na dosah ruky? Je tato nemovitost právě pro vás.

Tento pozemek lze zakoupit i pro realizaci vlastního projektu a s financováním vám rádi pomůžeme.

V případě zájmu o prohlídku a poskytnutí více informací mě kontaktujte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Křetinský
Pavel Křetinský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Křetinský
Pavel Křetinský
Telefon zobrazit telefon