Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 195 600 Kč

  • Podíl 7/8 nemovitosti
  • 119 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Menšíková

5 070 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 1477
Plocha pozemku 10 014 m²
Datum vložení 28. února 2023
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Zpeněžení nemovitostí v rámci insolvenčního řízení nejvyšší nabídce.

Soubor je zpeněžován pod názvem „Spoluvl. podíl o velikosti id. 7/8 na pozemcích k.ú. Kácov“ a je tvořen uvedeným podílem na daných nemovitostech.

Pozemek č. parc. 2178 - orná půda se nachází v návaznosti na zastavěnou část obce Kácov. Je přístupná z místní komunikace a dle platného územního plánu se jedná o pozemek, který je označen v plochách změn B I - bydlení v rodinných domech - městské a příměstské. Nachází se pod hřbitovem, v současné době je zemědělsky obděláván a nejsou v dané lokalitě vybudovány inženýrské sítě.

Pozemky č. parc. 2647, č. parc. 2710, č. parc. 2717 trvalý travní porost a č. parc. 2709, č. parc. 2715 ostatní plochy se nacházejí do jednoho kilometru od zastavěné části obce. Dle platného územního plánu jsou označeny jako pozemky NSzp - zemědělské - přírodní. Pozemky jsou ve zvlněném terénu, částečně zarostlé náletovými dřevinami a jsou zemědělsky obdělávané. Prakticky navazují na vybudovaný Golfový resort. Nejsou určeny k zastavění, pouze k zemědělské činnosti. Přístup na pozemky je přes pozemkové parcely jiných vlastníků.

Obec Kácov je městysem s vybudovanou infrastrukturou. Obcí protéká řeka Sázava a je vyhledávanou lokalitou jak k trvalému bydlení, tak k rekreaci. Má dobré napojení na dálnici D 1.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Menšíková
Petra Menšíková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Menšíková
Petra Menšíková
Telefon zobrazit telefon