Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 590 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. David Foretek

10 984 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 988
Plocha pozemku 1 405 m²
Datum vložení před 3 dny
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Kyselovice jsou obec v okrese Kroměříž v Hornomoravském úvalu řeky Moravy. Vzdálenost obce je od Kroměříže 8 km severně, 8 km jižně od Přerova, 8 km severozápadně od Hulína, 8 km severovýchodně od Kojetína. V obci žije cca 500 obyvatel a je zde přes 200 domů. V obci je obecní úřad, knihovna, mateřská škola, prodejna potravin i smíšeného zboží, hospoda, kostel, dětské, tenisové a fotbalové hřiště a tělocvična. Pozemek je situován v severozápadní části obce u sousoší Piety.

S výhradním zastoupením nabízíme k prodeji stavební pozemek s optimálními rozměry cca 20 x 70 m. Veškeré inženýrské sítě jsou s možností napojení u hranice pozemku (elektřina, plyn, obecní vodovod, kanalizace). Na pozemku se nachází studna. Pozemek je celý v zastavitelném území. Z přední strany je přístup k pozemku z obecní komunikace. Velikou výhodou je možnost příjezdu i ze zadní strany pozemku z nezpevněné obecní cesty. Pozemek se nachází mimo záplavové území 100 leté vody.
Svými rozměry je pozemek vhodný jak pro výstavbu samostatně stojícího rodinného domu, tak i dvojdomku, který poskytne klidné bydlení jak pro dvě generace, tak i pro dvě samostatné rodiny.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. David Foretek
Ing. David Foretek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. David Foretek
Ing. David Foretek
Telefon zobrazit telefon