Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 990 000 Kč

  • 2 575 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Štrunc

42 367 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 2377
Plocha pozemku 3 880 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 4 dny

Popis nemovitosti

Hledáte investiční příležitost, která slibuje nejen výnos, ale i příjemné místo pro život? Rádi bychom vám představili stavební pozemek v obci Ledce u Plzně.

Tento rozsáhlý stavební pozemek o celkové ploše 3880 m se nachází v katastrálním území Ledce u Plzně, což z něj činí skvělou volbu pro ty, kteří hledají spojení klidu venkovského života s blízkostí městských vymožeností.

Územním plánem je místo určeno k zastavění rodinnými domy s výškou jednoho nadzemního podlaží a obytného podkroví. Z inženýrských sítí je již přivedena elektřina a kanalizace, to výrazně usnadňuje přípravu pro výstavbu.

Momentálně se na pozemcích nachází rodinný dům se započatou rekonstrukcí (rozvody vody a elektřiny, okna, podlahy s vytápěním, sádrokartony, hliněné a vápenné omítky) a dále pak několik hospodářských budov, které mohou být využity dle vašich potřeb, popřípadě zbourány.

Strategická poloha pozemku je jednou z jeho hlavních předností. Vzdálenost do Plzně je pouhých 7 km. Obec Ledce nabízí potřebnou občanskou vybavenost včetně mateřské a základní školy, pošty, obchodů a sportovního centra. Okolní příroda je ideální pro vycházky, cykloturistiku a další volnočasové aktivity.

Tento pozemek je ideální volbou pro rodiny, developery i jednotlivce hledající investici se zhodnocením do budoucna.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Rádi vás uvidíme na osobní prohlídce a pomocnou ruku můžete očekávat také s financováním tohoto projektu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Štrunc
Martin Štrunc
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Štrunc
Martin Štrunc
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit