Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

7 500 000 Kč

  • více informací u zprostředkovatele
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

32 910 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 2 244 m²
Elektřina 110 V, 230 V, 400 V
ID nemovitosti 254
Plocha užitná 2 244 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 13 dny

Popis nemovitosti

V malebné části obce Lužice, v tiché a klidné lokalitě Kratiny, se nachází unikátní nabídka - souhrn 10-ti pozemků, které tvoří působivý celek o celkové rozloze 2244 m2.

Jedná se o pozemky s neomezeným potenciálem, z nichž jeden je vyhrazen pro výstavbu rodinného domu s jedinečnou zahradou, nebo také vzhledem k velikosti všech pozemků i pro výstavbu více rodinných domů, případně domu s vícero bytovými jednotkami, anebo se zde také nabízí možnost rozdělit pozemky na více samostatných parcel, které budou tvořit souvislý a funkční celek.

Stavební parcela o rozloze 734 m2 je posledním dostupným místem pro vaše nové bydlení v této klidné a kouzelné lokalitě. K tomu další 3 pozemky slouží jako přístupová cesta, 3 pozemky jako prostorná zahrada a zbylé 3 pozemky jsou vodní plochou.

Pozemky navazují na stávající zástavbu rodinných domů této klidné lokality, nyní jsou zatravněny, na jednom z nich se nachází vinohrad, na dalším také mobilní zahradní domek. S inženýrskými sítěmi elektřiny, kanalizace a vody, které se na pozemcích nachází, nabízí komfort a pohodlí moderního bydlení.

Tato exkluzivní nabídka přináší nejen klid a pokoj venkovského života, ale také snadnou dostupnost veškeré občanské vybavenosti, jako jsou škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta a supermarket.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijměte pozvání na osobní prohlídku tohoto skvostného pozemku. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Monika Skutecká
Ing. Monika Skutecká
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Monika Skutecká
Ing. Monika Skutecká
zobrazit telefon