Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

14 990 000 Kč

  • 5 833 Kč za m²
  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Petr Matuška

63 572 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 2 570 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti 4793
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji větší stavební pozemek o výměře 2570 m2, který se nachází v okrajové části Mníšku, v zeleni a blízkosti lesa nad nádražím. Jedná se o soubor 3 parcel, který je v rozdělený i v katastru nemovitostí, horní zahrada a zastavěná parcela tvoří jednu část o výměře 1260 m2, dolní parcela,která je také přístupna z asfaltové komunikace, má výměru 1310 m2. Zahrada je lemovaná vzrostlými stromy, které vytvářejí soukromý lesopark (s padesátiletými borovicemi, stoletými břízami a švestkami) obklopující centrální louku. V horní části pozemku je dosud užívaná chata 4+1 s ústředním topením, balkonem s výhledem na Brdský hřeben a se dvěma terasami a zděná garáž cca 20 m2, která není uvedena v KN. Na pozemku je přípojka elektřiny 230V/400V, vlastní studna a velký septik. Vodovod, kanalizace a optický kabel jsou k dispozici přímo na hraně pozemku, připojení je schváleno. Nemovitost je celá oplocená, zahrada má celkovou využitelnou plochu 2469 m2. Přístup z nové asfaltové komunikace, parkování je možné na komunikaci, na pozemku nebo v samostatné zděné garáži.

Územní plán umožňuje postavit luxusní vilu, 1-2 rodinné domy (min. plocha pozemku je 800 m2), 2 dvojdomy (minimum je 2x600 m2), případně provést přestavbu a rekolaudaci stávající chaty na celoroční bydlení.

Klidné prostředí, jedinečná divoká přírodní krása tohoto pozemku a okolní lesy protkané turistickými trasami, cyklotrasami a rybníky nabízí komfortní bydlení se zcela výjimečným soukromím pouhých 30 km od Prahy.
Kombinace kompletní vybavenosti Mníšku pod Brdy (školy, školky, lékaři vč. odborných, supermarkety, restaurace, wellnes, tenis, golf) s ideálním dopravním spojením po dálnici D4: návaznost četnými busy a vlaky PID. Vlakem na trasy metra C Kačerov (+ bude D v Krči), a busem z Mníšku na metro B Smíchov každých 10 min. Z nedalekého nádraží (5 min chůze) je do centra Mníšku zavedena školní/nákupní autobusová linka.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Petr Matuška
Ing. Petr Matuška
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Petr Matuška
Ing. Petr Matuška
zobrazit telefon