Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 499 000 Kč

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Jakub Kořínek

10 598 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Datum vložení před 4 dny
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 1 202 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 24038

Popis nemovitosti

Hledáte pozemek napojený na inženýrské sítě za fér cenu, v klidné atmosféře obce s hezkou přírodou a krásným výhledem a chcete být zároveň 10 minut od okresního města? Pokud si k tomu chcete zařídit dům podle sebe, tato nabídka je pro vás jako stvořená.

Pozemek se nachází v závětří a na jednom jeho konci nabízí krásný výhled do přírody i vesnici. Jeho součástí je dům z roku 1920 určen ke kompletní rekonstrukci, ale v dobrém stavu má střechu, tak celou konstrukci, která je stavěná z poctivých plných cihel, které se v obci přímo vyráběly. Je částečně podsklepen a disponuje hezkou půdou. Zároveň se přímo nabízí možnost využití projektu, který dům rozšíří do L a je již zkonzultován s katastrálním úřadem.
Jistě oceníte i jeho napojení na obecní vodu, kanalizaci a elektřinu a také svou vlastní studnu a jímku, dále jsou na pozemku 2 přístřešky a chlívek a má celkem 1202m2.

Močovice se nacházejí jen 3 km od Čáslavi a 7 km od Kutné Hory, kde najdete veškerou občanskou vybavenost, ale i jako samotné toho hodně nabízí - například potraviny, školku, doktora, dvě dětská hřiště, tenisové kurty, klubovnu kadeřnici, klubové cvičení, místní hospodu atd.

Velkým bonusem jsou i 2 autobusové linky do Čáslavi a Kutné Hory, které Vám zpříjemní bydlení, pokud nechcete jet autem.

Pokud hledáte dům pro sebe, svoji rodinu, nebo na investici rádi Vás přivítáme na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Jakub Kořínek
Bc. Jakub Kořínek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Jakub Kořínek
Bc. Jakub Kořínek
Telefon zobrazit telefon