Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 770 000 Kč

  • 3 557 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Eva Holubová

20 229 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N106343
Plocha pozemku 1 341 m²
Datum vložení před měsícem
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Vítejte na úpatí Drahanské vrchoviny. Exkluzivně Vám nabízím pozemek o rozloze 1341 m2. Velikost pozemku nabízí dostatek prostoru pro realizaci Vašich stavebních plánů. Uliční šíře pozemku je 14,6 m a délka pozemku je přibližně 89 m. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku bez přípojky. Celý pozemek je oplocen, je osázen ovocnými stromy a okrasnými křovinami. K pozemku se dostanete po asfaltové a následně štěrkové komunikaci. Nabízený pozemek lze dle Vašich preferencí zmenšit. Jedná se o klidnou ulici, která zajistí dostatek soukromí a komfortu.

Obec Račice-Pístovice je obklopena nádhernou přírodou. Nedaleko za obcí se nachází vyhlášená stezka Rakoveckým údolím, které udivuje nejen na jaře i v létě svoji květinovu výzdobou, ale i v zimním obdobím vybízí k příjemné procházce. Nad Račicemi se tyčí sněhobílý zámek s možností posezení v zámecké zahradě, ale nabízí i welless a ubytování. Ve vesnici Pístovice naleznete malebnou krajinu okolo Pístovického rybníka, zde se konají každoročně sportovní akce a je zde prostor pro rekreaci. Obcemi vedou cyklotrasy, například do Jedovnice, nebo nedaleké Lulče. Obec Luleč je vyhlášená lomem U Libuše, určeným ke koupání.

V obci se nachází mateřská škola, dva obchody, tři zastávky MHD, Sokol a obecní úřad. Obec Drnovice, kde naleznete ZŠ, je vzdálená pouze 6 km od Račic a jezdí sem pravidelné školní i mimoškolní spoje, které pokračují následně také do Vyškova a dalších okolních obcí. Město Vyškov je z Račic vzdálené 10 km a zde je dostupná veškerá občanská vybavenost. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106343.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Eva Holubová
Ing. Eva Holubová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Eva Holubová
Ing. Eva Holubová
Telefon zobrazit telefon