Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 419 800 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Burian

18 744 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Právní servis
Stav nemovitosti Dobrý
ID nemovitosti N01668
Plocha celková 2 009 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 2 009 m²

Popis nemovitosti

Exluzivně nabízíme v okresu Litoměřice, v obci Račice rovinatý pozemek pro bydlení 2009 m2. Na pozemku je vybudovaná přípojka na elektřinu a na hranici je voda, kanalizace, teplovod. Možnost rozdělení pozemku. Je zde veškerá občanská vybavenost v dosahu 4 km. Je zde veslařský kanál, který je přístupný veřejnosti. Z prahy autem 44 minut.
Jedná se o pozemek parc. č. 375/1 v k .ú. Račice u Štětí. Dohoda možná a další info v RK.
Dle územního plánu - plochy bydlení v rodinných domech venkovské (BV) výměra velikosti pozemku 700 m2. A) převažující účel využití - bydlení venkovského charakteru s odpovídajícím zázemím užitkových zahrad s chovatelským a pěstitelským zázemím pro samozásobení s příměsí nerušících obslužných funkcí převážně pro vlastní řešené území B) přípustné - rodinné domy venkovského typu a místně tradičního charakteru s užitkovými zahradami, případně chovem drobného hospodářského zvířectva pro vlastní potřebu - rekreace individuální - veřejná prostranství - nezbytná dopravní a technická infrastruktura C) podmíněně přípustné - maloobchodní zařízení s prodejní plochou do 200 m2, stravovací a ubytovací zařízení s omezenou ubytovací kapacitou do 12 lůžek - bydlení v bytových domech 2 - zařízení na zpracování a výkup individuální zemědělské produkce - zařízení drobné řemeslnické výroby a služeb nerušící bydlení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Burian
Pavel Burian
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Burian
Pavel Burian
Telefon zobrazit telefon