Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

540 250 Kč

  • 250 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Šandová

Základní informace

ID nemovitosti 4547-2
Plocha celková 2 161 m²
Plocha užitná 2 161 m²
Datum vložení před 13 hodinami
Plocha pozemku 2 161 m²
Plocha zastavěná 2 161 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 2 161 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení vlastníka nabízím ke koupi jedinečný pozemek v obci Snovídky, který leží ve stavební ploše. K prodeji je jako celek ve 100% vlastnictví. Katastrální území leží v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji.

Parcela je zapsána na listu vlastnictví 207 pod číslem 1796/11 v KÚ Snovídky. Její výměra je 2 161 m2. V současné době funguje jako orná půda vynikající kvality. Její BPEJ je 13,29 Kč. Pro hospodaření ji využívá společnost Agronet Nesovice.

Obec Snovídky leží zhruba v polovině cesty mezi Brnem a Uherský Hradištěm. Leží v dolině obklopené lesnatými vrchy Chřibů na pravém břehu řeky Stupavky. Jedná se o klidnou lokalitu s dobrým dopravním spojením. V aktuálním územním plánu zamýšlí obec rozšiřování zastavěného území po svém obvodu. Jednou z navrhovaných ploch je i území mezi jižním okrajem a Nemotickým potokem. Plocha je navrhována pro bydlení a výstavbu rodinných domů. V této ploše se nalézá i nabízená parcela a to přibližně z 1 800 m2 své celkové plochy.

Pokud jste zaujati touto nabídkou a rádi byste získali další informace, neváhejte kontaktovat našeho zkušeného makléře. Pro účely komunikace jsou níže uvedeny jeho kontaktní údaje.

Příležitost jako je tato se neobjevuje často, proto neváhejte a zkontaktujte nás co nejdříve. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon