Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 200 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Marek Karvaj

22 053 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 146
Datum vložení včera
Plocha pozemku 416 m²

Popis nemovitosti

S výhradním zastoupením majitele prodáváme stavební parcelu v Syrovicích u Brna v žádané lokalitě Vlčí máky.

Pozemek E31 o výměře 416 m2 má platné stavební povolení a sítě (elektřina, kanalizace, voda) přivedené na hranici pozemku. Součástí ceny je také dokumentace ke stavebnímu povolení (DSP).

Klidná a urbanisticky skvěle zpracovaná lokalita, je zasazená do mírného terénu s dobrou dostupností centra obce. Velkým bonusem je rybník v těsné blízkosti pozemku a také blízkost cyklostezky, po které se dostanete až do Brna nebo do Mikulova.

Obec Syrovice s polohou jižně od Brna velmi rychle zařadila mezi vyhledávané lokality pro bydlení ve vlastním domě v těsné blízkosti jihomoravské metropole. Z centra Brna se lze autem dostat do Syrovic již za cca 30 minut. Další výhodou je jižní směr, kterým z města vyjíždíte. V současné době je daleko méně problematický než ostatní směry (Slavkov, Kuřim, Rosice) a výrazně tak snížíte čas strávený cestou z města.

Syrovice disponují dobrou občanskou vybaveností. Děti mohou navštěvovat MŠ se čtyřmi třídami a dále také první stupeň ZŠ (1.-5. třída). V obci je také obchod se s míšeným zbožím, restaurace, cukrárna a dvě dětská hřiště. Místí občané mají možnost navštěvovat knihovnu, sokolskou obec nebo místní římskokatolickou farnost.

V případě zájmu vám rádi osobně ukážeme i další pozemky na prodej. Kontaktujete nás.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Marek Karvaj
Mgr. Marek Karvaj
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Marek Karvaj
Mgr. Marek Karvaj
Telefon zobrazit telefon