Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 400 000 Kč

  • 15 584 Kč za m²
  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Preis

10 531 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Příjezdy Asfalt
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 2307
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před 15 dny

Popis nemovitosti

Dnes jsme pro vás ulovili výjimečnou investiční příležitost v příjemné vesničce Žabčice jen 20 minut od Brna. Tato nemovitost, i když momentálně není v optimálním stavu, představuje skvělou možnost pro kompletní přestavbu či rekonstrukci podle vašich představ.

V inzerci vám ukazuji možnost úpravy domu, neboť s touto nemovitostí přichází neomezený potenciál pro vytvoření vašeho vysněného domova. S dostatkem prostoru a prostředků postavíte rodinný dům přesně podle svých představ i nejmodernějších vymožeností.

Stavební pozemek o velikosti 154 m2 buď využijete celý nebo okopírujte nynější základy domu, kdy nynější zástavba činí cca velikosti 100m2. V domě je zavedená elektřina a na pozemku se nachází studna.

Momentálně není pozemek připojený na veřejný přívod plynu, vody ani kanalizaci, ale veškeré přípravy k připojení jsou již provedeny a projekt na připojení vody a odpadu je k dispozici.

Žabčice nabízí klidné a přátelské prostředí pro vaši rodinu. S rychlým a snadným přístupem do Brna máte všechny výhody venkovského života s blízkostí městských služeb a vybavenosti. Ať jedete autem, nebo vlakem, vždy je dojezdová vzdálenost okolo 20 minut. Navíc jste zde v srdci přírody a klidu.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, školka, základní škola, sportovní hala i hřiště, lékaři, potraviny a vše, co potřebujete k životu. V zimě si užijete spousty zábavy na veřejném kluzišti a nebo v létě při radovánkách na vlnách místního rybníku.

Tato nemovitost představuje nejen investici do budoucnosti, ale také možnost realizovat vaše sny o vlastním domě. Buďte tvůrcem svého bydlení a začněte novou kapitolu svého života právě v Žabčicích.

Pro více informací nebo prohlídku nemovitosti mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Preis
Jiří Preis
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Preis
Jiří Preis
zobrazit telefon