Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 300 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Šulc

22 477 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 399080
Plocha pozemku 635 m²
Datum vložení před 28 dny
Plocha užitná 635 m²
Plocha celková 635 m²

Popis nemovitosti

Stavební pozemek 635 m² ve Zvoli – skvělá příležitost pro vlastní bydlení blízko Prahy

Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 635 m², ideální pro stavbu rodinného domu v klidné části obce Zvole. Tento mírně svažitý, jižně orientovaný pozemek je ideální pro ty, kteří touží po bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň s výbornou dostupností do Prahy, vzdálené pouhých 10 km.

Atraktivní lokalita a okolí: Zvole je obec, která kombinuje příjemné venkovské prostředí s veškerou potřebnou infrastrukturou. V místě je mateřská a základní škola, pošta, obchody a restaurace. Pro další služby a nákupní možnosti jsou nedaleké Dolní Břežany vzdálené jen 5,5 km. V blízkosti se rovněž nachází řada příležitostí pro volnočasové aktivity, jako je cyklistika, turistika a výlety do okolních přírodních lokalit.

Dopravní dostupnost: Obec je dobře dostupná nejen autem, kdy se do Prahy dostanete během několika minut, ale také veřejnou dopravou. Autobusové linky směřují na Prahu, stejně jako do okolních měst, například Jílové u Prahy a Vrané nad Vltavou, odkud lze pokračovat vlakem přímo do centra Prahy.

Infrastruktura a připojení k sítím: Veškeré inženýrské sítě – vodovod, kanalizace i elektřina – jsou přivedeny až k hranici pozemku, což výrazně zjednodušuje možnosti připojení. Přesné podmínky pro napojení elektřiny lze konzultovat s dodavateli, a my jsme připraveni poskytnout veškeré potřebné informace zájemcům o koupi.

Možnosti výstavby: Pozemek poskytuje dostatek prostoru pro stavbu prostorného rodinného domu či jiného objektu podle vašich představ. Díky mírnému svahu lze na pozemku realizovat zajímavé architektonické prvky a zahradní úpravy. S možností využití až 30 % plochy pozemku (cca 190 m²) máte dostatek flexibility pro navržení svého vysněného domova.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací či prohlídku pozemku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Šulc
Michal Šulc
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Šulc
Michal Šulc
Telefon zobrazit telefon