Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 650 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dana Drásalová

6 998 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 23898
Plocha pozemku 392 m²
Datum vložení před 17 hodinami
Plocha užitná 392 m²
Plocha celková 392 m²

Popis nemovitosti

Hledáte místo k Vašemu odpočinku? Místo, de se zastaví čas, kde slunce svítí až do posledních paprsků. Nabízím k prodeji zahradu s útulnou chatkou v exkluzivní brněnské čtvrti Žebětín, ideální pro rodiny s dětmi. Tento pozemek nabízí místo k relaxaci, grilování, nicméně na své si zde příjdou kutilové i zahradníci. Dům se nachází na pozemku o celkové ploše 392m², je zde přívod elektřiny, součástí je i velká jímka - pitnou vodu lze vyřešit vlastní studnou ( okolní zahrady i domy k celoročnímu bydlení jsou tímto způsobem napojené na vodu). Nechybí zde ani toaleta, kůlna i ohniště. Zahrada je situovaná na klidném místě, 5min. pěšky od zastývky MHD v srdci oblíbených brněnských cyklostezek.

V této nemovitosti nechybí velká zahrada, kde si děti mohou hrát a rodiče odpočívat, dětské pokoje pro pohodlný a bezstarostný spánek vašich nejmladších členů rodiny a herny pro společné rodinné zábavy. V domě najdete veškeré vybavení, které usnadní život s dětmi, včetně moderní kuchyně, prostorného obývacího pokoje a komfortních koupelen.

Dům se nachází v tiché lokalitě s možností rekreace a odpočinku, v blízkosti cyklostezek a nedaleké brněnské přehrady, což z něj činí ideální místo pro život rodin s dětmi. Součástí nemovitosti je také chatka s kuchyňkou, záchod i kůlna pro uskladnění potřebných věcí. Elektřina na pozemku, rozsáhlá jímka a možnost vybudovat studnu pro pitnou vodu jsou další výhody, které tato nemovitost nabízí.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dana Drásalová
Dana Drásalová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dana Drásalová
Dana Drásalová
Telefon zobrazit telefon