Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

53 275 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Vencová

Základní informace

ID nemovitosti 4633-3
Plocha celková 2 131 m²
Plocha užitná 2 131 m²
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 2 131 m²
Plocha zastavěná 2 131 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 2 131 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení přímého majitele nabízím k prodeji zemědělskou půdu v katastrálním území Lovčice u Kyjova v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji.

V první řadě se jedná o ornou půdu. Pozemek je zapsán na LV 1543 s parcelním číslem 7329. Celková výměra pozemku je 1 578 m2 a k prodeji je zde 789 m2.

Dále je předmětem prodeje půda na pozemcích parc. č. 5698, 5861 a 5891 zapsaných na LV 1543. Celková výměra těchto pozemků je 2 684 m2. Výměra nabízeného prodeje je pak 1 342 m2 a jedná se o pozemky vedené jako zahrada a ostatní plocha.

Zemědělská půda je dlouhodobě vnímána jako bezpečná investice udržující trvalou hodnotu. Vzhledem ke snadnosti a nízké rizikovosti je investice vhodná i pro méně zkušené investory, kteří usilují o správně diverzifikované portfolio.

Lovčice leží asi 13 km od Kyjova. Nejbližší okolí má ráz odlesněné pahorkatiny s poli, sady a vinicemi. Jen několik kilometrů západně a severně se ale zdvíhají výrazně vyšší, zalesněné vrcholky Věteřovské vrchoviny, Ždánického lesa a Chřibů. Jihomoravský kraj je oblastí s nejvyšším ročním úhrnem slunečního záření. Co se týká zemědělské produkce hojně zastoupená je v této oblasti pěstba cukrovky, obilnin nebo raných brambor.

Uvedená cena je včetně provize. Zdarma poskytnu návrh kupní smlouvy.

Více informací o pozemcích poskytnu na telefonním čísle nebo e-mailu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Vencová
Veronika Vencová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Vencová
Veronika Vencová
Telefon zobrazit telefon