Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 499 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena je včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Tesař

10 598 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 10306
Plocha celková 1 609 m²
Plocha zastavěná 166 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 5 hodinami
Plocha pozemku 1 609 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 144 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo pro váš vysněný domov či rekreaci v obklopení klidu a přírody?

V tom případě pro vás máme rodinný dům s dispozicí 4+1, rozlehlým pozemkem o velikosti 1609 m² a nádhernou zahradou.
Dům (chalupa) se nachází v malebné obci Rozseč nad Kunštátem, v obklopení nádherných lesů v okrese Blansko. Jeho velkou výhodou je především rozlehlá zahrada, skvělá pro letní grilování, či posezení s rodinou a přáteli.

Přízemí dominuje otevřený obývací pokoj o velikosti 24,3 m², který je vybaven jídelnou a krbovými kamny. Na obývací pokoj navazuje kuchyň o velikosti 9,7 m². Dále pak v přízemí nalezneme dva pokoje o velikosti 13 a 29 m², koupelnu, oddělenou toaletu, technickou místnost s dílnou. Nechybí i sklad, který lze využít jako dřevník.
Dále se v domě nachází obytné podkroví, které lze využít jako pokoj pro hosty o velikosti 32,3 m², který můžete využít i dle svých představ. Jistě oceníte i další praktický úložný prostor v podkroví.

Rozseč nad Kunštátem se nachází v klidné venkovské oblasti s krásnou přírodou, konkrétně v Přírodním parku Halasovo Kunštátsko, který je součástí Českomoravské vrchoviny. Obec leží přibližně 28 km od okresního města Blanska a 6 km od Kunštátu nebo Olešnice.
Najdete zde obecní úřad, hasičskou zbrojnici a obchod z potraviny. Rozšířená občanská vybavenost, jako jsou obchody, pošta nebo zdravotní služby, se nachází v sousedních městech, jako je Kunštát nebo Olešnice. Pro děti je dostupná mateřská škola, avšak základní školy jsou v blízkých obcích. Kulturní a sportovní aktivity se soustředí hlavně kolem místních spolků a akcí. Díky nádherné přírodě jsou zde rozmanité možnosti, jak plnohodnotně trávit svůj volný čas.

V případě zájmu o tuto výjimečnou nemovitost vás rádi přivítáme na osobní prohlídce, případně poskytneme bližší informace i telefonicky. Zajistíme vám výhodné financování, nebo rádi pomůžeme s prodejem vaší stávající nemovitosti. Průkaz energetické náročnosti zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G. Doporučujeme prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Tesař
Michal Tesař
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Tesař
Michal Tesař
Telefon zobrazit telefon