Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • Info v RK!
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Blanka Fialová - Infolinka RK

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 209024RoV
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 130 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Terasa
Datum vložení před 6 hodinami
Plocha pozemku 1 433 m²
Plocha zastavěná 65 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 112 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte chatu pro víkendové trávení času v naprostém soukromí, ale zároveň nehodláte cestovat kilometry divočinou? Pak právě pro Vás je určena naše nabídka!
V obci Hrádkov u Boskovic nabízíme chatu k prodeji. Jedná se o výjimečné místo, které poskytuje na jednu stranu dostatek klidu a na druhou kompletní infrastrukturu a občanskou vybavenost nedalekého města Boskovice. Nachází se zde pouze pár chat, tudíž žádná zahrádkářská kolonie. Námi inzerovaná chata má navíc jako jediná svůj vlastní pozemek přístupný ze spodní části, kam komfortně dojedete automobilem.
Naprostým bonusem je fakt, že pozemek se nachází v územním plánu na výstavbu rodinného domu - v lesní části, kde se jen tak domy stavět rozhodně nesmí. Chatu lze tedy užívat k rekreaci a zároveň do budoucna rozšířit, nebo si zde postavit nový rodinný dům s číslem popisným.

Samotná chata je kombinovaná a to zděná a dřevostavba. V minulosti se v objektu bydlelo, může tedy sloužit k celoročnímu bydlení.
Disponuje prvním patrem a obytným podkrovím, jedná se o 3+kk s garáží v přízemí, koupelnou a WC. Dále poskytuje skladovací prostory. V garáži je k dispozici pro kutily dokonce montážní jáma. V patře najdeme vstupní terasu o velikosti 18 m2. Celková podlahová plocha činí 130 m2 včetně příslušenství.
Na chatě byly provedeny modernizace krytin podlah, osazena nová kuchyňská linka s ledničkou, osazena krbová kamna. Z venkovní části byla chata v zadní části celá obkopána, zaizolována svislou izolací, zateplena, obdrenážována a odvedena voda pryč (ke všemu je fotodokumentace). Osazena byla i nová vodovodní šachta na vodoměr.
Chata je nyní napojena na veřejný vodovod, elektřinu a jímku. Vytápění chaty ústřední s kotlem na tuhá paliva nebo krbová kamna, jež jsou umístěna v hlavním prostoru. Ohřev vody zajišťuje el. průtoková baterie.

Pozemek má tvar písmene “L”. Ve spodní části je příjezdová část uzavřená bránou. Zde je zároveň možnost parkování. Nacházejí se zde ovocné stromy, vzrostlé jehličnany a možnost pěstování zeleniny. Spodní část pozemku je téměř rovina. Ta dala vzniknout hrací části pro dětské obyvatele - ať už si vyhrají v domečku či rády řádí na písku, skluzavce, trampolíně…rodiče na ně mohou dohlížet z houpačky nebo venkovního posezení hned vedle. V zastřešené pergole zbudované na zpevněné ploše k tomu budou mít dostatek pohodlí stejně tak jako k setkávání s přáteli. Dále navazuje dřevěná skladovací kůlna a chata samotná. Za ní se nachází další část zahrady v mírném svahu. Na celém pozemku zajišťují příjemný stín vzrostlé jehličnany.

Přednosti chaty tvoří především umístění v klidné lokalitě avšak s dobrou dostupností do města Boskovice (cca 1 km), které nabízejí úplnou nabídku služeb a infrastruktury.
V sezoně se jen pár kroků od chaty (cca 300 m) nachází příjemné venkovní posezení “U Vydry”, kde jsou k dispozici speciality z udírny a využití pro dětí. Autobusová zastávka umístěná cca 200 m od chaty.

Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle svých vlastních kritérií.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Blanka Fialová - Infolinka RK
Blanka Fialová - Infolinka RK
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Blanka Fialová - Infolinka RK
Blanka Fialová - Infolinka RK
Telefon zobrazit telefon