Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 999 999 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Mandelíček

16 964 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před 6 dny
Plocha užitná 48 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Terasa
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 1570
Plocha pozemku 2 090 m²

Popis nemovitosti

Hledáte útočiště, kde se můžete schovat před ruchem města a užívat si klid a pohodu přírody? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Nabízíme k prodeji krásnou chatu o dispozici 2kk s užitnou plochou 48 m2, která se nachází v malebné obci Nebovidy u Brna. Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné místo k odpočinku i možnost celoročního bydlení.


Klíčové vlastnosti nemovitosti:

Lokalita: Chata se nachází v Nebovidech u Brna, v blízkosti lesa, což zajišťuje nádherný výhled a klidné prostředí. Přesto je dostupnost do centra Brna velmi pohodlná, což činí tuto lokalitu ideální pro ty, kteří chtějí mít přírodu na dosah ruky, ale zároveň být blízko městské infrastruktury.

Stav objektu: Nemovitost byla postavena v roce 2019 a je ve velmi dobrém stavu. Jedná se o moderní dřevostavbu, která kombinuje estetiku s funkčností.

Vybavení: Chata je vybavena kuchyní a koupelnou, což umožňuje komfortní celoroční užívání. Dále je zde instalován alarm pro zvýšení bezpečnosti.

Pozemek: K chatě náleží veliký pozemek, který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci i zahradničení. Příjezd na pozemek je možný ze tří stran, což zajišťuje snadný přístup a soukromí.

Infrastruktura: Nemovitost je napojena na elektřinu a disponuje vlastní studnou, což zajišťuje nezávislost na veřejných sítích. Příjezd osobním autem je možný skoro až k chatě, což usnadňuje dopravu a manipulaci s věcmi.


Tato chata je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné místo k odpočinku, ale zároveň chtějí mít možnost celoročního bydlení v krásném a klidném prostředí. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit na vlastní oči!


Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás a rádi vám pomůžeme najít váš nový domov v srdci přírody.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Mandelíček
Tomáš Mandelíček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Mandelíček
Tomáš Mandelíček
Telefon zobrazit telefon