Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 540 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tamara Madrová

10 772 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HRK24-14001
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 46 m²
Datum vložení 22. července 2024
Plocha pozemku 819 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 101 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej velmi pěkné chaty s terasou v obci Přemyslovice, okr. Prostějov, která se nachází v klidné chatařské oblasti v blízkosti rybníka. Rybník je přístupný pro veřejnost s možností rybaření. Chata prošla v průběhu posledních 4 let kompletní, nákladnou rekonstrukcí, tyto investice činily cca 650.000 Kč. Chata se prodává vč. vnitřního vybavení a má betonový základ. Jsou zde nové rozvody vody, bojler na teplou vodu odpady, vše svedeno do septiku. Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva. Elektroinstalace je v mědi.
Chata má vybudovanou novou studnu na pozemku včetně čerpadla a dalšího zařízení.
V suterénu se nachází koupelna, WC, společenská místnost, kuchyně a sklep, v 1. NP pak předsíň a obývací pokoj s velkou terasou, která nabízí krásným výhled do zahrady a okolí. Z pokoje vedou schody do podkroví, kde je umístěno 5 postelí.
Střecha je nová, s kompletním odvětráním a zateplením minerální vatou. Nová je také podlaha a venkovní modřínové zábradlí, kompletní obložení chaty včetně zateplení, oplechování včetně svodů a okapů. Okna jsou s izolačními skly. Pozemek je oplocený, má celkovou výměru 819m2 a rostou zde ovocné stromy jablka a švestky.
Svoz odpadu je zajištěn každý týden obecním úřadem.
Přemyslovice jsou obec s dobrou občanskou vybaveností. Je zde škola, školka, ordinace a dětský lékař, pila, zahradnictví, prodejna stavebnin a potraviny COOP. Další 2 prodejny potravin jsou otevřeny 7 dní v týdnu. Je zde fotbalové hřiště a dvě restaurace s bohatým kulturním programem. V nedaleké obci Stražisko je velké moderní koupaliště a v okolí zajímavé turistické trasy, např. Bělecký Mlýn, kde najdete mimo jiné i penzion s výbornou kuchyní.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tamara Madrová
Tamara Madrová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tamara Madrová
Tamara Madrová
Telefon zobrazit telefon