Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Ivo Velcer

8 293 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Dřevěná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 33 m²
ID nemovitosti 22143
Plocha celková 416 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 46 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele Vám nabízím k prodeji velmi hezkou chatu se zahradou v Uherském Brodě v lokalitě brodských vinohradů.
Chata je umístěna v krásné udržované zahradě s množstvím okrasných stromů a květin. Byla postavena v roce 2021 a je ve výborném stavu. Je naprosto ideální pro rodinnou rekreaci.

Chata má zastavěnou plochu 33 m2, je dřevěná, zateplená a celoročně obyvatelná. Má obytné přízemí s podkrovím. Je napojena na elektřinu 220 a 380 V a na vodu z vlastní vrtané studny hl. 26 m. Vytápění zajišťují kamna na tuhá paliva v obytné místnosti nebo mobilní klimatizace, která v parném létě prostory příjemně vychladí.
Pod chatou se nachází betonový sklep 1,5 x 2,7 m s dalším nadkrytým prostorem.
Před chatou je krytá pergola pro letní posezení se zahradním krbem. Vedle pergoly bývá umístěna vířivka, kterou mohou v případě zájmu majitelé ponechat. Celý prostor je obrostlý okrasnou zelení, poskytuje naprosté soukromí a klid. Za chatou je sklad na zahradní potřeby a vedle v budce separační toaleta. Další chemická toaleta je v přízemí chaty.

Zahrada o výměře 383 m2 je rozdělena na dvě části: horní okrasnou, v níž je umístěna chata s pergolou, a spodní část, kde se nacházejí ovocné stromy.
Pozemek je celý oplocen, vstup je společnou uzamykatelnou brankou ve spodní i horní části. Příjezd je možný rovněž z horní či spodní části, kde je možné i parkování.

Pozemek je mírně svažitý směrem k jihozápadu a celý den je osluněn. Poskytuje naprostý klid a nádherný výhled do okolní přírody. V blízkosti se nachází rybník a procházkou je možno dojít do blízkého lesa.

Ohledně prohlídky či poskytnutí bližších informací můžete volat makléři kdykoliv.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right