Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

8 650 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Jana Smrkalová
1 hlas

37 956 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 2401033
Plocha užitná 73 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 10 dny
Plocha zastavěná 68 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme na prodej pěkný moderní rodinný dům 4+kk, který byl postavený a zkolaudovaný v roce 2019, v Olešné, městské části Blanska. Dům je postavený z cihel Keratherm 44 B Thermo, vnitřní příčky jsou z cihel, okna jsou plastová s trojskly, dům je nepodsklepený s využitým podkrovím. Obvodový plášť domu je zateplený polystyrenem.
Zateplení střechy mezi trámy a po trámech je 180 +80 mm zateplení pevnou Likos, parotěsná zábrana PE fólie, pálená taška. Strop mezi 1.N.P. a 2.N.P. je monolitický.
Izolace domu proti zemní vlhkosti je se zvýšenou ochranou proti pronikání radonu a zateplení základové desky je 90 mm polystyrenem.
Dům má zastavěnou plochu a nádvoří 208 m2 , má zastřešené parkování a malý dvůr, kde je možno vybudovat příjemné posezení uprostřed zeleně.
Do domu se vchází chodbou 9,4 m2, ze které je vchod do koupelny 4,38 m2. Koupelna je zařízena toaletní skříňkou s umyvadlem a sprchovým koutem.
Z chodby je vstup na WC 1,95 m2 a do prostorného obývacího pokoje 26,63 m2, který je spojený s kuchyní 8,63 m2. Kuchyň je vybavena moderní kuchyňskou linkou s elektrospotřebiči. Z obývacího pokoje se vchází na dvoreček. V obývacím pokoji je krbová vložka na vytápění a příjemné posezení u plápolajícího ohně.
Pěkné dřevěné schodiště 9,4 m2 spojuje do podkrovní části domu a přízemí. Ve 2.NP se nachází koupelna s WC 4,90 m2, která je vybavena vanou, umyvadlem s toaletní skříňkou a osvětlení koupelny zajišťuje střešní hliníkové okno.
Z chodby je vstup do tří pokojů 10,78 m2, 14,96 m2, 8,85 m2 .
Podlahové vytápění v obou poschodích zajišťuje elektrický kotel umístěný v koupelně v 1.N.P. V každém patře jsou okruhy s možností regulace teploty pro jednotlivé místnosti.
Ohřev vody je zajištěn elektrickým ohřívačem se zásobníkem 300 l.
Energetická náročnost budovy je B – velmi úsporná.
Z Olešné je dobrá dostupnost do Blanska, kde je veškerá občanská vybavenost. Nedalekou jsou Jedovnice, kde je základní škola a obchody.
Neváhejte a domluvte si prohlídku této pěkné nemovitosti.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (5)
small left
small right