Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Barbora Hejdová

4 029 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 170 m²
ID nemovitosti 372229
Plocha pozemku 1 000 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení 5. září 2023
Plocha užitná 170 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní příležitost získat rodinný dům s dispozicí 3+1 v srdci malebné jižní Moravy, který čeká na svou druhou šanci, aby opět zazářil v plné kráse. Tento dům nabízí nejen prostor pro bydlení, ale i nekonečné možnosti pro realizaci Vašich snů a představ o dokonalém domově.

Vstupte do světa možností s tímto rodinným domem, který čeká na to, aby jeho stěny znovu ožily smíchem a vzpomínkami. Představte si, že vstoupíte do prostorného vstupního vestibulu, který Vás povede do světlého obývacího pokoje s výhledem na okolní zelenou krajinu. Tři ložnice poskytují dostatek soukromého prostoru pro každého člena rodiny nebo pro hosty, zatímco samostatná kuchyně s jídelnou vytváří ideální místo pro společné rodinné chvíle.

Ačkoliv dům vyžaduje celkovou rekonstrukci, představuje to skvělou příležitost přizpůsobit interiér podle Vašich přání a potřeb. Představte si moderní kuchyň se všemi vymoženostmi, luxusní koupelnu, nebo možná přidání zimní zahrady pro klidné odpoledne s knihou v ruce.

Do domu je přivedena elektřina, voda i plyn. Stačí vše jen přepsat na nového majitele.

Korolupy se nachází v těsné blízkosti vinic, přírodních rezervací a historických památek jižní Moravy. Tato oblast je známá svým bohatým kulturním dědictvím, vynikajícím vínem a příjemným společenským životem. Užijte si procházky po okolních stezkách, relaxaci ve vinárnách a objevování místních trhů a festivalů. Do Rakouska je to 6 km.

Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají projekt, do kterého mohou vložit svou kreativitu a tvrdou práci, a vytvořit tak hodnotu jak pro sebe, tak pro budoucí generace. Nemovitost je vhodná jak pro rodinné bydlení, tak pro investici s cílem pronájmu nebo převodu na penzion či jiné podnikatelské využití.

Nezmeškejte tuto jedinečnou šanci vlastnit kus jižní Moravy. Kontaktujte nás dnes a domluvte si prohlídku tohoto domu plného potenciálu. Těšíme se na to, až Vám ukážeme, jak může tento dům odrážet Vaše sny a ambice. Vaše budoucnost začíná právě zde, v domově, který čeká, až mu dáte nový život.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Barbora Hejdová
Ing. Barbora Hejdová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Barbora Hejdová
Ing. Barbora Hejdová
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit