Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 500 000 Kč

E

Nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jana Smrkalová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

31 807 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 23 dny
Plocha užitná 138 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 94 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 2401039
Plocha pozemku 804 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme na prodej pěkný cihlový rodinný dům 5+1 v obci Kučerov. Dům je vhodný na dokončení rekonstrukce. Celková plocha pozemku je 804 m2. Dům je postaven v boční klidné ulici.
Na přední části pozemku je brána s vjezdem na pozemek pro parkování více aut. Zadní strana pozemku je využívaná jako zahrada s možností odpočinku a posezení s možností grilování. Pro děti je zde pískoviště a skluzavka.
Do domu se vchází předsíňkou, ve které je umístěný kotel s výměníkem na tuhá paliva, je zde vstup do technické koupelny, kde je umístěný el. bojler na ohřev teplé vody a zařízení na fotovoltaický ohřev teplé vody. Dále je z předsíňky přístup do pokoje 10 m2 s okny s výhledem na travnatou plochu před domem se skalkou. Z předsíňky se vchází do obývacího pokoje 20,10 m2, který je propojený s kuchyňským koutem 7,95 m2.
Kuchyňská část je vybavena moderní kuchyňskou linkou s elektrospotřebiči a je zde jídelní kout, kde je umístěný stůl a židle.
Z obývacího pokoje je vstup na zahradu a z chodbičky je vchod do komory na uložení potravin 2,6 m2. Po schodišti se vchází do 2. N.P., kde jsou tři prostorné pokoje, koupelna, která je vybavena vanou, toaletní skřínkou s umyvadlem a topným žebříkem a je zde samostatné WC. Dva pokoje mají balkon, který je orientovaný do zahrady. U ložnice je prostor na šatnu.
V domě je ústřední topení, které je možno napojit na vytápění el. kotlem anebo využívat kotel na tuhá paliva, který je umístěný v předsíňce, kde je přístup přímo ze dvorku. Ohřev teplé vody zajišťují sluneční kolektory.
Dům je napojený na obecní vodu a má jímku na vyvážení. V Kučerově bude řešena kanalizace, v současné době je výstavba v projektové fázi.
V přední části pozemku je umístěn zahradní domek, malá dílna a posezení.
Zadní část zahrady je zatravněná a je zde umístěno posezení se slunečníkem, kde je prostor na grilování.
Na komunikaci před domem se napojuje Cukrovarská cyklostezka, která vede příjemnou vyjížďkou do Vyškova. V obci je MŠ, pošta, restaurace, sportovní hřiště.
Díky své výhodné poloze je Kučerov dobře dostupný jak autem (do 30 min v centru Brna), tak i autobusovou dopravou. Vzdálenost od domu k nájezdu na dálnici je 6 km.
Doporučujeme prohlídku této pěkné nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jana Smrkalová
Mgr. Jana Smrkalová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jana Smrkalová
Mgr. Jana Smrkalová
Telefon zobrazit telefon