Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Miroslav Pokorný

26 718 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Příjezdy Dlažba
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha obytná 273 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 355
Plocha celková 170 m²
Plocha užitná 273 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 7 dny
Plocha pozemku 170 m²
Plocha zastavěná 170 m²

Popis nemovitosti

Nově v naší nabídce naleznete k prodeji velký dům v samém centru města Litoměřice. Dům se nachází v ulici Pekařská a je nyní připravený ke kompletní rekonstrukci. Součástí prodeje domu je také již schválený a vyhotovený projekt pro rekonstrukci interiéru objektu včetně všech potřebných stavebních povolení.

Dům se nachází v samé blízkosti historického centra města Litoměřice, na nedaleké Mírové náměstí to jsou jen 2 minuty svižné chůze. Objekt má celkem 3 podlaží, z toho jedno podlaží tvoří podkroví. Celý blokový dům je nyní kompletně vystěhovaný a vyklizený. Postačí pouze zakoupit a dát se směle do komplexní a důmyslné rekonstrukce.

Do objektu se dostanete několika způsoby: první možností jsou vchodové dveře přímo z ulice Pekařská, které původně vedly do spodního nebytového prostoru (prodejny). Současně můžete objekt navštívit i z boční strany z ulice Krupka. Touto stranou se dostanete přes malou terasu přímo do přízemního podlaží, tedy zadním vstupem. Po schodech nahoru lze navštívit první patro k obývání, následně po schodech výše i předpřipravené podkroví.

Dům má velký investiční potenciál. Díky již vyhotovené projektové dokumentaci lze rozdělením na celkově 3 jednotky počítat s významným a trvalým finančním výnosem. Celý dům tedy může figurovat jako investiční jednotka, případně lze jednotlivé v budoucnu vyhotovené byty obývat svými příbuznými a utvořit tak skvělé místo ve formě multigeneračního domu, kde každá rodina nalezne své potřebné soukromí.

Jedna bytová jednotka v prvním patře má dispozici 4+kk a celkové rozměry interiéru činí úctyhodných 115 m2. Druhý byt v podkroví, který bude mít vzhledem k projektu dispozici 3+kk, disponuje rozměry 92,5 m2. Obchodní prostory v přízemí mají rozměry 28 m2. Součástí objektu jsou i společné prostory, které mají téměř 40 m2. Dům má tedy rozměrově více než 275 m2 v interiéru. V projektové dokumentaci se zároveň počítá i s výstavbou samostatné bytové terasy pro oba byty (momentálně disponuje terasou pouze byt v prvním patře).

Dům je vzhledem ke své dispozici vhodný pro vícečlennou rodinu, která využije dobře situovaný objekt v blízkosti centra, a zároveň si dům uzpůsobí dle svého díky budoucí komplexní rekonstrukci. Prohlídka objektu je možná kdykoliv po dohodě s realitním makléřem. V případě vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Miroslav  Pokorný
Mgr. Miroslav Pokorný
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Miroslav  Pokorný
Mgr. Miroslav Pokorný
zobrazit telefon