Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • uvedená cena je včetně provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Kristýna Šnajdrová

46 608 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Datum vložení před 18 dny
Plocha obytná 268 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 300 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 10209
Plocha pozemku 2 218 m²
Plocha zastavěná 157 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji krásný a prostorný rodinný dům v obci Malhostovice v okrese Brno-venkov. Jde o jedinečnou nemovitost s celkovou plochou pozemku 2218 m². Patrový rodinný dům má dispoziční řešení 5+1 a je vsazen do krásné a rozlehlé zahrady o ploše 1887m², které nabízí soukromí a možnost zbudování vlastního bazénu či relax zóny s vířivkou nebo je možné pozemek využít na realizaci vlastního snu.
Dům o celkové užitné ploše 262 m² je řadový a novým majitelům nabídne soukromí pro každého člena rodiny. V přízemí domu naleznete kuchyň, která je samostatná s jídelnou a navazuje na dva pokoje, dále je v přízemí velká koupelna s masážní rohovou vanou umyvadlem a toaletou. V patře domu jsou pak další tři velkorysé pokoje. Součástí domu je i sklep, dílna, a sklad zahradního nábytku. Dům prošel řadou úprav a rekonstrukcí, poslední pak v roce 2017. Novým majitelům tak nemovitost poskytne bydlení bez nutností dalších investic.

Vytápění domu je řešeno vlastním plynovým kotlem. Na pozemku domu je retenční nádrž o velikosti 20m3. Před domem je k dispozici parkovací stání, případně je možné parkovat uvnitř domu v průjezdu.
Na zahradě je možné v klidu relaxovat ve vířivce či u posezení večerního grilu, ale na své si zde také přijdou i milovníci zahradničení, kteří své schopnosti mohou zrealizovat ve funkčním skleníku.

Obec Malhostovice má výbornou dojezdovou vzdálenost do Brna a Tišnova. Malhostovice leží na kraji Boskovické brázdy, kde je příroda krásně zalesněná a nabízí tak spousty cyklostezek či turistických tras pro vaše volné dny.
Obec nabízí bohaté sportovní i kulturní vyžití a novým majitelům tohoto rodinného domu nabízí kvalitní a pestrý život nedaleko velkoměsta v objetí krásné přírody..
Pokud jste zaujati touto nemovitostí a chtěli by jste si ji prohlédnout, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu a příležitost vám představit tuto výjimečnou nemovitost osobně.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Kristýna Šnajdrová
Ing. Kristýna Šnajdrová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Kristýna Šnajdrová
Ing. Kristýna Šnajdrová
Telefon zobrazit telefon