Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 650 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • + provize RK, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
OK REAL

11 239 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 16 dny
Plocha pozemku 350 m²
Plocha zastavěná 150 m²
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha obytná 100 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 295
Plocha celková 150 m²
Plocha užitná 100 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Podomí, okres Vyškov. Dům je řadový, s dílnou, vlastní studnou a nevyužitou půdou. Zastavěná plocha domu 150 m2 zahrnuje dům, dílnu, přístavby, garáž a venkovní posezení. Polovina prostranství před vchodem do domu je vydlážděná, na němž je umístěna garáž a přístavky, polovina je zatravněná se záhonky, keříky rybízu a jabloní. Dům je napojen na elektřinu, obecní splaškovou kanalizaci, rozvod vody je z vlastní studny. Topení kamny na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem.
Dům má vchod orientovaný na jih. Ze středové chodby je vlevo vchod do dvou pokojů vedle sebe, která mají okna na zahradu před domem. Z chodby vpravo je vchod do kuchyně a do koupelny s vanou a WC a dále do zadních dvou místností, která mají okna na sever.
V pravé místnosti je umístěn elektrický bojler na ohřev vody, komora, v levé místnosti je umístěn sklad se zadním vchodem do domu, který ústí na pás zahrady za domem, studna. V levé části domu v obytných pokojích jsou krbová kamna na tuhá paliva.
Dílna umístěná vpravo vedle vchodu do domu sloužila jako autodílna, zamykací vrata. Dům je cihlový se smíšenými stropy. Půdní prostor je nevyužitý. Podlahy betonové, v předsíni, kuchyni a koupelně je dlažba.
V domě je malý sklep přístupný z předsíně. Celková plocha domu s pozemkem je 350 m2. Dům je určen k celkové rekonstrukci a modernizaci. Pozemek je oplocen s otevírací dvoukřídlou bránou.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 OK REAL

Nemovitost nabízí

 OK REAL
OK REAL
zobrazit telefon