Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

539 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

59 293 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení před 11 dny
Plocha pozemku 137 m²
Plocha zastavěná 137 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 325 m²
Patro 1.
ID nemovitosti 9995945
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 325 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte nový domov v čarokrásných prostorách Istrie? Představujeme vám nově postavený řadový dům v Novigradu, umístěný v idylické lokalitě s krásným výhledem na přírodu a vodní plochy. Tato nemovitost, dokončená v roce 2021, je prvním majitelem a nyní je k dispozici pro okamžité osídlení.

Dům disponuje celkovou obytnou plochou 325 m2 a zastavěnou plochou 137 m2, což z něj dělá ideální prostor pro rodiny hledající komfort a prostor. Užijte si moderní bydlení bez nutnosti dalších investic díky stavu novostavby.

Obývací prostor je inteligentně řešen s maximálním využitím světla a prostoru, orientace domu na jih a západ zajišťuje dostatek světla po celý den. Přestože dům nemá balkon ani terasu, otevřenost a prostornost interiéru plně kompenzují tuto skutečnost.

Nemovitost se skládá celkem ze čtyř pokojů, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlí vaší rodiny i přátel. Dům je postaven z kvalitních, smíšených stavebních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a minimální potřebu údržby.

Lokalitou v Novigradu, známým svou příjemnou atmosférou a vysokou kvalitou života, je tato nabídka skvělou příležitostí pro ty, kteří chtějí spojit život v přírodě s blízkostí k moři. Přírodní a vodní tělesa v okolí nabízejí skvělé možnosti pro rekreační činnosti a relaxaci.

Přestože dům není vybaven parkovacím místem, v blízkosti jsou dostupné veřejné parkovací možnosti. Vzhledem k osobnímu vlastnictví a celkové ceně 549 000 EUR je tato nemovitost zajímavou investicí, ať už hledáte domov pro sebe nebo jako příležitost pro pronájem.

S ohledem na moderní požadavky na bydlení je zde zajištěno komfortní obývání s výhledem na spokojený život v jedné z nejkrásnějších částí Chorvatska. Nechte se okouzlit moderní architekturou, kvalitním provedením a strategickou polohou této nemovitosti. Nový dům v Novigradu je připraven stát se vaším novým domovem, kde budete tvořit nezapomenutelné vzpomínky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti