Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Radka Vaňková

25 022 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 284 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 400455
Plocha pozemku 930 m²
Plocha zastavěná 104 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení předevčírem
Plocha obytná 334 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme vám prostornou vilu před rekonstrukcí v klidné a vyhledávané lokalitě České Lípy. Tato třípatrová, kompletně podsklepená vila má obrovský potenciál stát se vaším vysněným domovem. Ať už hledáte dostatek prostoru pro rodinu nebo zajímavou investici, tato nemovitost nabízí vše potřebné pro vytvoření útulného a funkčního zázemí.

Vila s užitnou plochou 284 m² (všechna podlaží) stojí na pozemku o celkové výměře 930 m², což poskytuje dostatek prostoru a zároveň soukromí pro různé zahradní úpravy, relaxační zóny či dokonce výstavbu bazénu. Na pozemku stojí garáž. Nemovitost disponuje půdními prostory, které lze případně využít na další obytné prostory. Celkově vila představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají dům s charakterem a možností přizpůsobit si jej dle vlastních představ.

Přízemí této vily je jako stvořené pro hlavní obytnou část. Nabízí prostorné pokoje s vyššími stropy a velkými okny, které do interiéru přinášejí dostatek přirozeného světla. Stávající dispozice je patrná z přiložených vizualizací jednotlivých podlaží. Díky uspořádání přízemí je tu dostatek prostoru pro oblíbený otevřený koncept, který propojuje jednotlivé části a vytváří příjemnou atmosféru.

První patro poskytne komfortní zázemí pro celou rodinu. Mohou zde být tři ložnice s koupelnou, jejichž okna nabídnou pěkné výhledy do zahrady či na okolí domu. Pro kompletní prohlídku interiérů využijte 3D virtuální prohlídku.

Druhé patro nabízí možnost rozšíření obytné plochy dle vašich představ. Nachází se zde jedna obytná místnost a půdní prostor, který skýtá potenciál pro vytvoření dalších místností. Tento prostor lze případně proměnit například na nové ložnice, pracovnu nebo hernu. Díky své flexibilitě umožňuje půdní prostor přizpůsobit dispozici přesně vašim potřebám a přáním.

V případě investiční koupě lze v jednotlivých podlažích vytvořit samostatné bytové jednotky.

Ve sklepních prostorech je dostatek místa pro technické zázemí i skladování.

K vile náleží rovinatá zahrada o výměře 703 m², která představuje skvělou příležitost pro všechny milovníky přírody a zahradničení. Zahrada je dostatečně velká, aby poskytla prostor pro různé aktivity, ať už si přejete vytvořit relaxační zónu s posezením, dětské hřiště nebo zeleninovou zahrádku.

Nemovitost se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě, která nabízí jak soukromí, tak výbornou dostupnost do centra města. V docházkové vzdálenosti najdete veškerou potřebnou infrastrukturu, včetně obchodů, restaurací, škol a sportovních aktivit.

Pokud hledáte nemovitost, která vám nabídne možnost vytvořit si domov přesně podle vašich představ, je tato vila tou pravou volbou. S prostornou zahradou, garáží, sklepem a půdními prostory máte k dispozici dostatek prostoru a flexibility pro realizaci svých plánů.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky. Tato vila čeká na svého nového majitele, který jí vdechne nový život a zároveň je připravena stát se vaším vysněným domovem či výjimečnou investicí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Radka Vaňková
Bc. Radka Vaňková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Radka Vaňková
Bc. Radka Vaňková
Telefon zobrazit telefon