Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 200 000 EUR

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

242 158 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 9557784
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 4 000 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 11 dny
Plocha pozemku 436 m²
Plocha zastavěná 436 m²
Balkóny Balkon, Terasa
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 4 000 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Prodej exkluzivní vily v malebné oblasti Rogoznica, Šibensko-kninská župa, s PSČ 22203. Novostavba rok 2021, nabízí moderní životní prostředí v soukromí a komfortu na jednom z nejžádanějších míst chorvatského pobřeží. Dům je umístěn na pozemku o rozloze 436 m2 a nabízí impozantní obytnou plochu 4000 m2.

Tato majestátní vila, která srší moderností a je ideálním místem pro život, je oceněna energetickým štítkem A a klade velký důraz na energetickou účinnout. S celkovým počtem 11 pokojů umožňuje komfortní ubytování jak pro velkou rodinu, tak pro hosty. Interiér i exteriér domu jsou perfektně sladěné tak, aby poskytovaly maximální komfort s důrazem na detail a kvalitu.

Vila disponuje atriem, terasou, balkónem a zahradou které jsou ideální pro relaxaci a odpočinek na čerstvém vzduchu. Součástí domu je i venkovní bazén, který zve k osvěžení během horkých letních dní.

Výhled z vily je jednodušše ohromující. Díky jeho umístění na jihu domu, obyvatelé mohou celý den vychutnávat sluneční svit a krásné scenerie chorvatského pobřeží. Dům je vybavený vzduchovou technikou a má přednostně instalovanou moderní klimatizaci, což zajišťuje komfort během celého roku.

Rogoznica je známá pro svůj klid, přírodní krásu a křišťálově čisté moře. Vila se nachází v těsné blízkosti přírodních rezervací a vodních ploch, což láká k aktivnímu využití volného času mimo jiné plavání, potápění nebo jachting. Neméně důležitá je snadná dostupnost k všem důležitým místům v oblasti včetně obchodů, restaurací či kulturních památek.

Vila je k dispozici ihned, bez nutnosti dalších investic. Jelikož jde o osobní vlastnictví bez závazků a omezení, nákup a převod majetku bude hladký a rychlý. Cenově je tato exkluzivní nemovitost nabízena za 2 200 000 EUR, což odpovídá vysokému standardu a jedinečné lokalitě.

Touto investicí získáte nejen krásné a bezpečné bydlení, ale i lukrativní příležitost pro budoucí zhodnocení majetku v této vyhledávané lokalitě. Nevahejte navštívit a prozkoumat tento jedinečný klenot na chorvatském pobřeží, který může být brzy vaším novým domovem nebo prestižním útočištěm.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon