Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 000 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Tomaňa

50 891 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Vlastní parkovací stání
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 203 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
Příjezdy Zpevněný, Dlažba, Asfalt
Stav nemovitosti Projekt
Plocha zastavěná 137 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 705466
Plocha pozemku 435 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám exkluzivně k prodeji rodinný dům 4+kk v nové výstavbě Sady ul. Solná cesta. Dispozice domu 1NP: zádveří, samostatné WC, technická místnost, komora obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, vstup na schodiště do patra. 2NP: chodba, koupelna s velkou vanou, WC, dva pokoje, ložnice.
Jedná se o projekt výstavby rodinného domu na klíč se započetím výstavby na začátku roku 2025 s dokončením na konci téhož roku. Dům bude kompletně dokončen s možností několika výběrů interiérů jako jsou podlahy, dlažby, dveře a zárubně, obklady, sanita.
Koncept rodinného domu vychází především z charakteru pozemku, na kterém je navržen. Jedná se o výrazně svažitý pozemek, kdy je Rodinný dům zapracován do terénu tak, aby vyplnily proluku v ulici. Objekt je navržen jako dvoupodlažní s plochou střechou. Řešení zahrnuje návrh teras přístupných z místností 2.NP. Vedle domu se nachází parkovací stání s možností zastřešení a případnou instalací stanice pro dobíjení elektromobilu dle zadání - potřeby klienta /standard či carport/.
Konstrukční řešení domu tvoří prefabrikovaný železobetonový skelet – železobetonových sloupů, průvlaků, stěn a stropů. Ostatní výplň skeletu bude řešena pomocí pálené cihly tl. 200 mm.
Zdivo a skelet bude opatřen vnější tepelnou izolací. Založení bude na základových patkách a rozpěrné základové desce. Příčky v objektu jsou navrženy převážně s tloušťkou 150 mm.
Střešní i stropní konstrukci tvoří prefabrikované dutinové dílce spiroll. Střecha je navržena jako plochá s odpovídajícím spádováním pro zajištění správného fungování ploché střechy a odtoku děšťové vody, fasáda rodinného domu je opatřena světlým fasádním obkladem dle výběru klienta.
Dům bude připojen na inženýrské sítě / elektřina, kanalizace, vodovodní řád/
Domy budou kompletně dokončeny včetně dokončovacích prací kolem domu, jako jsou terénní úpravy, terasa s keramickou dlažbou dle výběru klienta, chodníky, oplocení atd. Vytápění domů zabezpečí podlahové topení, klimatizační jednotky a fotovoltaické panely. Domy jsou v energetické kategorii B, s možností varianty kategorie A dle požadavku klienta. Tedy velmi úsporné. Obytná plocha domu činí 97,5 m2. Zastavěná plocha včetně zpevněných ploch tedy parkovacích stání a chodníků činí 202,7 m2. / Zastavěná plocha domu činí 68m2. Zpevněné plocha kolem domu 134,7m2./ Celková plocha pozemku bude vyměřena dodatečně, cca 550 m2. Uvedená cena je konečná,
Z prodejní ceny neplatíte provizi.. Dokončení konec roku 2025.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Tomaňa
Jiří Tomaňa
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Tomaňa
Jiří Tomaňa
Telefon zobrazit telefon