Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

16 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + vyúčtovatelné zálohy na služby 5.317,- Kč (elektřina, plyn, vodné a stočné, společné prostory) + i
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Terezie Tupová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 46 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 13784
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 334 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení včera
Plocha pozemku 334 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte byt k pronájmu v Brně v rozvíjející se městské části Brno-střed-Staré Brno? Nabízím Vám pěkný, čistý a prostorný byt o dispozici 1+1.

Bytová jednotka se samostatným vchodem se nachází v 1. NP cihlového domu. Byt se skládá z chodby, na které nalezneme šatní skříň. Z chodby se dále dostaneme do všech ostatních místností, a to do samostatné kuchyně, obytné místnosti a koupelny s WC.

Kuchyně, orientovaná do soukromého dvora, je zařízena kuchyňskou linkou s elektrickou troubou a se sklokeramickou varnou deskou a digestoří, mikrovlnou troubou, lednicí s mrazákem a jídelním stolem se třemi židlemi. V obytné místnosti, orientované na ulici Nové sady, nalezneme postel, šatní skříň a rozkládací pohovku s televizní stěnou. Koupelna se sprchovým koutem, WC, umyvadlem a pračkou je poslední místnost přístupná z chodby. I přes to, že dům leží na vytížené ulici Nové sady, je zde dostatek klidu a ticha, a to díky silným stěnám. Byt je částečně zařízený a též k němu náleží sklepní kóje a jedno parkovací stání ve vnitrobloku.

Měsíční nájemné činí 16.000,- Kč (v ceně nájemného je jedno parkovací stání) + vyúčtovatelné zálohy na služby 5.317,- Kč (elektřina, plyn, vodné a stočné, společné prostory) + internet a TV od společnosti Vodafone ve výši 480,- Kč. Částka za zálohy na služby je vypočítána na dvě osoby. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů. Provize za zprostředkování činí 20.000,- Kč. Byt je k nastěhování ihned.

Vzhledem k tomu, že se byt nachází v bezprostřední blízkosti centra města Brna, zde nalezneme veškerou občanskou vybavenost včetně pošty, obchodů, např. Billa na ulici Křídlovická u Winning Group Areny (4 min chůze, 300 m), Albert v OC Letmo nebo v Galerii Vaňkovka (10 min chůze, 700 m), Lidl (15 min chůze, 1 km), několik potravin, lékárny (3 min, 220 m) mateřské školky (2x) a základní školy a další.

V okolí též nalezneme několik podniků pro společenské vyžití. Pro milovníky kávy se na ulici Hybešova nachází nově otevřená pobočka kavárny Rebelbean (7 min chůze, 500 m). Na ulici Hybešova je též pro milovníky čtyřnohých chlupáčů kočičí kavárna Tři Kočketýři (4 min chůze, 280 m), bistro Leháro Street a spousta dalších zajímavých podniků po okolí.

Zastávka autobusu Křídlovická s přímým spojem do Univerzitního kampusu se nachází cca 3 min chůze (250 m). Zastávka autobusu a tramvaje Soukenická s přímým spojem např. k Mendelu, k FN Brno v Bohunicích se nachází cca 2 min chůze (100 m).

Ulice Nové sady se v posledních letech dynamicky rozvíjí a mění, teď toho můžete být součástí právě i Vy!

V případě dalších informací či domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Terezie Tupová
Terezie Tupová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Terezie Tupová
Terezie Tupová
Telefon zobrazit telefon