Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

13 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + 2 000 za energie, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Martin Souček

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 1798
Stav nemovitosti Bezvadný
Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Kabelová TV
Datum vložení před 20 dny
Plocha užitná 35 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

EXPLICIT REALITY & Mgr. Alice Nováková Vám nabízí pronájem luxusního a moderně vybaveného bytu o dispozici 1 + 1, v klidné lokalitě, v ulici Dětská na Jižních svazích.


Výměra bytu je 35 m2, je po kompletní rekonstrukci je plně vybaven zbrusu novým nábytkem a zabudovanými spotřebiči. Tento byt Vás nadchne svými důmyslnými detaily a pečlivě vybraným a vkusným vybavením. Byt se nachází v přízemí a je bezbariérový.


V kuchyňské lince naleznete veškeré potřebné spotřebiče pro pohodlné vaření, Eta (lednice s mrazničkou, trouba, indukční sporák, mikrovlnná trouba), Amica (myčka), Elektrolux (odsavač), Guzzini (varná konvice). V kuchyni nechybí ani toustovač, sklenice, talíře, misky, hrnky příbory, hrnce, nože, prkénka a další nezbytné kuchyňské doplňky. V kuchyni je dále umístěn jídelní stůl s židlemi.


Chodba disponuje vestavěnou skříní s botníkem a zrcadlem a dalšími nenápadně umístěnými skříněmi, které oceníte např. pro uložení sezónních věcí či oblečení. V obývacím pokoji najdete pohodlnou rozkládací sedačku, designové křeslo, konferenční stůl, komodu, TV stůl s televizí Samsung a pracovní stůl, který využijete například při občasné práci z domu. Majtelka nabízí možnost dovybavení bytu rámem postele o velikosti 160x200 cm.


V bytě se nachází luxusní zděná koupelna, která je spojená s toaletou (zn. Vitra). Dále máte k dispozici pračku (Eta), sprchový kout (Jika), koupelnový nábytek s dostatkem úložného prostoru. Středobodem celé koupelny je designové umyvadlo značky Vitra.


Byt je opravdu nadstandardně vybaven a nabízí velmi pohodlné a moderní bydlení. K bytu máte k dispozici také malý sklep i kočárkárnu, kde si můžete do bezpečí uložit kolo, koloběžku, apod. Okolí domu je klidné, se spoustou odpočinkových zón. Velké parkoviště přímo u bytu zajišťuje dostatek parkovacích míst. Momentálně je v nabídce i pronájem garážového stání.


Služby a občanská vybavenost jsou v okolí zastoupeny v maximální možné míře. V blízkosti se nachází MŠ, ZŠ, lékaři, obchody, pošta, koupaliště, dětská hřiště i restaurace. Pár metrů od bytu se nachází zastávka MHD. Pokud preferujete pěší chůzi, nezabere Vám cesta do centra Zlína více než 15 minut.


Byt je ihned k nastěhování.


Cena nájemného 13 000 Kč (bez energií)


Energie 2 000 Kč (dle spotřeby)


Platby před převzetím bytu - 1x nájemné, 1x vratná kauce, 1x odměna RK ve výši kompletního nájemného


Využijte také naší virtuální prohlídky a prozkoumejte prostor klidně hned! Pokud Vás nabídka tohoto exkluzivního bytu oslovila, neváhejte a zavolejte si o více informací ještě dnes.


Těším se na Vás, Mgr. Alice Nováková & EXPLICIT REALITY.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Martin Souček
Ing. Martin Souček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Martin Souček
Ing. Martin Souček
zobrazit telefon